Äkkiväärä mielipide on väärä mielipide. Lisäksi se on tieto, valheellinen ja perätön tosin

US puheenvuoron kehittäminen on vielä kesken.  Tavoitteena on tilanne missä kaikki ihmiset ovat samaa mieltä kaikista asioista.  Päästään yhteen ymmärrykseen siitä että väärät teoriat ovat salaliittoteorioita ja kaikki tieto mukaan luettuna mielipiteet on faktaa.

Se mikä on faktaa, ne käsitykset luodaan jossain muualla kuin US puheenvuorossa.

Sain viikon kirjoituskiellon äkkiväärästä mielipiteestäni että ilmastonmuutos ihmisen aiheuttamana on pseudotiedettä.  Olkaa hyvä vaan, nyt tiedätte, että se on valheellinen ja perätön tieto.  Ja jos se vaikka olisikin pelkkä mielipide, se on joka tapauksessa niin vaarallinen ettei sellaista mielipidettä pidä sallia ja sellaisen esittämisestä saa rangaistuksen, kirjoituskiellon.

Jos nyt kuitenkin haluatte langeta kaninkoloon kanssani, niin ystävällisesti tutkinette mitä olen aikaisemmin kirjoittanut ilmastonmuutoksesta ihmisen aiheuttamana, perustelut väittämälleni löytyvät niistä kirjoituksista.

Tai sanotaan nyt vielä lyhyesti:  Hiilidioksidi on tehoton ilmaston muuttaja ja sen pitoisuus ilmakehässä on pieni.  Pitoisuuden muutos on suorastaan mitätön.  Muutoksen teho on parin watin luokkaa neliölle ihan (pseudo)tieteen itsensäkin mukaan.  Sillä ei ilmastoa muutella eikä meriä lämmitetä.

Ihmisen osuus kasvaneessa pitoisuudessa on mitätön, tosin tätä voidaan eri tavoin hämärtää.  Pitoisuuden mitättömyys on mitattu mm. Jungfrauhochilla ja voin laittaa tutkimuksen nimen sille joka sitä kysyy.

Toistaiseksi ilmastossa ei ole tapahtunut mitään mitä ei olisi ennenkin tapahtunut.

Ilmastohistoria on pitänyt (pseudo)tieteessä väärentää jotta sekin asia hämärtyisi.  Keskiajan lämpökausi on litistetty olemattomaksi.  Virallisesti (pseudo)tiede väittää ettei globaalia ilmastoa ollut vielä tuolloin, vaan satojen vuosien pituinen keskiajan lämpökausi oli vain atlanttinen.

Pseudotieteessä usein päätetään ensin mikä on lopputulema ja tiäeteestä etsitään perustelut millä johtopäätös ”vahvistetaan”.  Oikeassa tieteessä epäselvää asiaa ei pyrittäisi lyömään lukkoon.  Epäselvänä ilmastonmuutosta on pidettävä niin kauan kun arviot ilmastoherkkyydestäkin vaihtelevat laajoissa rajoissa.

Ratkaisu

Jatkossa suosittelen kaikille kirjoittajille että luopuvat turhasta vaivastaan ja kirjoituttavat mielipiteensä tekoälyllä.  Sillä varmistetaan se että mielipide on aina korrekti ja vastaa vallassa olevia luuloja, mukaan lukien harhaluulot.

Moni hyvä kirjoittaja…

Moni hyvä kirjoittaja on ottanut pitkät US puheenvuorosta.  Itse olen pitänyt US puheenvuoroa arvossa huolimatta lukuisista banneistani koska täällä ovat kohdanneet erimieliset ihmiset.

Vaaraa kaninkoloon putoamisesta ei ole samalla tavoin kuin mielikuvitteellisissa yhden asian liikkeissä.  (Mielikuvitteellisissa sen tähden että en kuulu mihinkään puolueeseen tai salaseuraan joten minulla ei ole niistä omaa tietoa).

Taso on laskenut

Itse pitäisin arvossa sitä että kirjoitettaisiin pohdiskelevia ja perusteltuja mielipiteitä.
Luen erittäin mielelläni hyviä kirjoituksia vaikka olisin itse niiden kanssa eri mieltä.

Sellaisia on täällä vähenevässä määrin.

On helppo uskoa että lukukerrat ovat pienentyneet.  US puheenvuoron laskurin mukaan ne ovat lisääntyneet noin viisinkertaisiksi (oman päättelyn mukaan mitä ne olisivat ennen muutosta voineet olla).   Mutta kenties luvut ovatkin pudonneet niin että viisinkertaisuus ei edes riitä vaan todellisia lukukertoja on selvästi vähemmän kuin ennen vaikka laskuri näyttääkin suuria lukuja.

Lisää äkkivääriä mielipiteitä

Tällä hetkellä minulla olisi paljonkin tarjolla pohdiskelevia ja perusteltuja yleisiä ajatustapoja haastavia mielipiteitä.

Ei näytä hyvältä että niitä tällä alustalla voitaisiin sallia julkaistavan.

Varokaa vaarallisia mielipiteitä!  Teettäkää omat mielipidekirjoituksenne tekoälyllä niin ei tule lipsahduksia!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu