Al Franken: ”Kyllä minua ainakin varoitettiin”. WTC-turmat 9/11-2001

WTC-talojen sortumisten yhteydessä on kiinnitetty huomiota siihen, että paljon vähemmän väkeä tuli kyseisenä aamuna töihin kuin normaalisti.

Olisiko joitakin ihmisiä varoitettu tulevasta iskusta?

Tähän koomikko ja muutenkin mukavan miehen maineessa oleva Al Franken on kommentoinut, että kyllä häntä varoitettiin.  Ainakin vielä pari vuotta sitten todistus löytyi YouTubestakin.

Al Franken sanoi että New Yorkin entinen pormestari Ed Koch soitti hänelle ja sanoi, että Al, älä mene tuona kyseisenä päivänä töihin.  Taisivat kuulua vielä samaan uskontokuntaankin, kun kyseinen varottava päivä annettiin uskonnollisesta juhlapyhästä laskien.

Al Frankenilla oli työhuone WTC-tornissa.

Muita poissaolijoita

Paul L. Bremer, josta tuli myöhemmin Irakin asiainhoitaja, ei myöskään sattunut olemaan kustannuspaikalla. Häneltä kuoli 250 alaista tornien sortumisen yhteydessä. Paul L. Bremer esiintyi vielä samana iltana TV:ssä.

Pormestari Rudy Giulianilla oli varattuna uusi vastavalmistunut johtokeskus WTC 7-rakennuksessa, joka myöhemmin sortui itsestään.  Johtokeskus olisi ollut lähellä tapahtumia, mutta Rudy Giuliani päätti olla menemättä WTC 7:ään.

WTC-turmasta on tekemättä kuulustelut ja sen analysointi ketkä kuolivat ja ketkä saivat elää. Keitä olivat ne jotka älysivät olla menemättä tuona aamuna töihin. Ja mitä eroja on niiden välillä jotka menivät.

Ihan arkiarvauksella kaikki epäsuositut henkilöt ehkä menivät ja mukaviksi tunnettuja ihmisiä varoitettiin (sarkasmia).  Ei voi tietää, jollei tästä tehdä tilastoja, ja kuulustella ihmisiä varoitettiinko heitä.  Ja kuka varoitti ja millä sanoilla.

Salaliittoteoriat saavat virtaa niin kauan kun asiaa ei selvitetä.

YouTubesta kun nyt katsoo Al Frankenin vaiheita, niin löytyy matalalla äänellä keskustelu onnettomuusdenialistien kanssa.  Al Franken sanoo kantanaan, ettei hän usko Inside Jobiin, mutta että hän kannattaa sitä että onnettomuus tutkittaisiin paremmin.

Omat koirat purivat

Al Franken on demokraatti ja oli senaattori.  Luopui tehtävästään metoo-kampanjan vuoksi.  En jaksanut perehtyä liekkö kourinut jotakuta tytsyä pepusta tai puhunut sopimattomia jossakin yhteydessä menneisyydessä.  Nykyaikana saattaa riittää sekin että joku väittää näin tapahtuneen.

Tämä kirjoitus liittyy kirjoitussarjaan WTC-turmista.  Se sai puolestaan alkunsa väitteestä että on olemassa salaliittoteorioita.  Salaliittoteoriaksi nimitetään kai kaikkea mikä ei ole sopusoinnussa sen yleisimmän ja omaksutuimman teorian kanssa, joka sekin on tässä tapauksessa salaliittoteoria.  Teoria arabiterroristien salaliitosta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu