Älköön Yhdysvaltain presidenttiä soimattako, hän tekee parhaansa

Oli huolestuttavaa todeta, että US puheenvuoroon oli pujahtanut kirjoitus, jossa arvosteltiin Yhdysvaltain presidentin, Joe Bidenin toimia.

Älköön sellaista majesteettirikosta tapahtuko.  Edellistä presidenttiä olisi saanut vielä soimata, mutta tämä nykyinen on nykyaikaisten ihmisten idoli ja arvostelun yläpuolella.

Mitään arvostelua ei esiintyne USA:n lehdistössä, ainakaan siitä ei ole herunut tietoa luotettavilta uutisoijiltamme, Hesarilta tai YLEltä.

Kaikki meni niin kuin on mennäkseen Afganistanista irtauduttaessa.  Joka etukäteen irtautumisen suunnittelee, sitä tikulla silmään.

Henkinen tila

On esitetty kysymys, onko siellä Bidenin ajukopassa ketään kotona.  Tämä on turha kysymys, sillä saattaahan kenen tahansa kohdalle tulla tilanne, missä on hyvä sammuttaa valot ja miettiä syntyjä syviä puolipimeässä.  Tätä ehkä tapahtuu parhaillaan Bidenin silmien takana.

Jätetty materiaali

Kun Yhdysvallat ei halua enää pitkään aikaan toimia maailmanpoliisina, niin mihin tarvittaisiinkaan jälkeen jätettyjä aseita.

Tosin, siinä missä talibanit 20 vuotta sitten toimivat vain kotoisten harrastusten parissa, talibanien voittoisaan armeijaan on nyt liittynyt ulkomaisia toimijoita, muslimimersenaareja ja intomielisiä aatteen levittäjiä, joille suurtuhoon sopivat välineet tulevat kuin Allahin lahjana.

Menneen ajan arvostelijoita

Olof Palme tuli kuuluksi Yhdysvaltain toimien arvostelijana.  Saattans mördare, taisi olla yksi herjoista.  Tästä huolimatta Palme oli hyvin huolissaan, etteivät puheet vaan huononna suhteita puolustuksen alalla, sotilaiden välillä.  Ruotsilla kun oli kahdenvälinen sopimus USA:n kesken jo 50-luvulta alkaen.

Jatkan jossain vaiheessa kirjoittelua Palmen murhasta.  Nimittäin venäläisille oli hyvin selvää Palmen kaksinaamainen toiminta ja Palmen toimet olivat suututtaneet myös venäläiset.

Tänään täällä

Näyttää siltä että Mikko Paunion kirjoitus, Bidenin arvostelu, ei pysynyt pitkään näkyvissä.  Kirjoitus teki kanan lennon.  Lieneekö Mikko Paunio saanut kirjoituskiellonkin, kuonokopan kuten venäläiset sanovat.  Voi tietysti olla mahdollista että katsoin jotenkin väärin, näin unta tai että hän on kirjoituksensa itse poistanut.

+16

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu