Ansaitseeko Kurdien PKK Ruotsin suojelua? Sananen myös Olof Palmen murhasta

Ruotsi haluaa liittyä NATOon.   Esteeksi nousee Turkki.  Ruotsissa asuu kommunistisen kurdien työväenpuolueen PKK:n jäseniä.

Miten he osallistuvat Ruotsin tavoitteeseen päästä NATOn jäseneksi?

Nostamalla Erdogania esittävän nuken roikkumaan jaloistaan sillan lyhtytolppaan Tukholmassa.

Ihan heti ei tule mieleen että tästä olisi apua Ruotsin tavoitteelle.

Mikä on PKK

PKK on luetteloitu EU:ssa terroristiseksi järjestöksi.  Se on suunnannut iskuja Turkin väkijoukkoihin, eli siviileihin.
Toisaalta PKK on luvannut ettei se ”enää” tee terrorismiksi luokiteltavia tekoja.  Joten nykyään asiasta ollaan kahta mieltä.  PKK edelleen luetteloidaan terroristiseksi.

Aseellinen siipi

PKK:n aseellinen siipi on nimeltään Kurdistanin kansan vapautusarmeija ARGK, joka on nimetty uudelleen Kansan puolustusvoimiksi HPG:ksi.

Syyriassa kurdien aseellisia joukkoja ovat Kansan suojelujoukot YPG ja PYD joka on PKK:n syyrialainen veljespuolue.

Taistelijoiden ja terroristien selusta

Sotilaat ja terroristit tarvitsevat selustan jossa miehet voivat lepäillä ja keräillä voimia.  Rakennella ja suunnitella pommeja.  Asua ja olla.  Vetäytyä eläkkeelle.

Uusia sotasuunnitelmia on voitava laatia rauhassa.  On pidettävä kokouksia ja päätettävä suuntaviivoista ja sovitettava iskut niin ettei niissä ole päällekkäisyyttä.  Tähän Pohjoismaat ovat antaneet mahdollisuuden.  Ruotsi on ollut keskeisin selustamaa.  Myös Suomea ja Norjaa on käytetty selustana jonkin verran.

Ei mitään uutta auringon alla.  Aikoinaan venäläiset tsaarin vastaiset terroristit käyttivät suoja-alueenaan Karjalan kannasta.  Terijoki oli venäläisten terroristien keskus missä rakenneltiin pommit ja suunniteltiin iskuja jotka sitten kohdistettiin Pietarin alueelle.

Leninkin hyppäsi Suomessa yhtä mittaa ohranaa paossa ja asui kuukausia Hakaniemen torin laidalla.  Stalinkaan ei ollut tuntematon näky ja piti puheenkin työväentalolla jolla saattoi olla iso merkitys meidän punaisten päätöksessä ryhtyä kapinaan.

Pohjoinen laillisuusperiaate suojeli terroristeja tsaarinkin aikaan (Suomessa vallitsi pohjoismainen oikeusjärjestys) ja suomalaiset suhtautuivat hyvin myötäsukaisesti ja katselivat sormien läpi venäläisterroristien oleskelua ja touhuja suuriruhtinaskunnassa.

Venäjällä tsaarin vastustajat olisi mukiloitu kuoliaaksi selleihinsä ihan niin kuin nykyäänkin tapahtuu.  Hyvässä lykyssä olisi tiedossa voinut olla passitus Siperiaan.

Kurdien suhteet Putiniin

Turkki on viimeksi kuukausi sitten vaatinut Venäjää lopettamaan kurdien tukemisen Syyriassa.

PKK:lla ei ole paljon ystäviä, mutta Putin tuntuisi olevan hyvä ystävä.

Kysymys herääkin, oliko kurdien tempaus itse asiassa Ruotsin pyrkimysten vastainen.

Oltiinko tässä nyt oikein lojaaleja maalle josta on saatu turvaa?

Suututettiinko Erdogan tahallaan jotta Ruotsin pääsy NATOon vaikeutuisi?

Ovatko kurdit lojaaleja maalle josta saavat suojelua?

Pitkää taustaa

Olof Palmen murhan yhteydessä taitamaton tutkinnanjohtaja suuntasi kaikki resurssit johtolankaan jonka mukaan kurdit olisivat Palmen murhan takana.  Yleinen käsitys on että tämä oli ihan perusteeton idea.

Mutta itse asiassa ei aivan perusteeton.  Kurdit ovat olleet tekijöinä monissa terroriteoissa Keski-Euroopassa.
Kurdeja koulutettiin Itä-Saksassa.  Siellä oli oikea terroristien koulutuskeskus jossa oli kaiken maailman väkeä mutta leimallisesti paljon kurdeja, valtiottomia kun ovat (kun ei isäntämaa kelpaa omaksi valtioksi).

Palmen murha

Ei ole edelleenkään mahdoton ajatus, että Neuvostoliitto olisi ollut Palmen murhan takana.  Käyttäen Itä-Saksassa koulutettuja terroristeja.  Ammattimiehet eivät jää kiinni, siksipä kun ovat ammattimiehiä.

Ajatus poliittisesta salamurhasta on epämukava ja siksipä mieluummin etsitään yksinäistä hullua.

Sellaisia on löydettykin, Christer Pettersson, joka ei missään tapauksessa ole mahdollinen murhaaja ja Skandia-mannen Stig Engström, joka ei henkisiltä ominaisuuksiltaan oikein sovi murhaajaksi mutta joka olisi juuri ja juuri mahdollinen.  Silminnäkijä tai lähes silminnäkijä Skandia-mannen kyllä on.  Vielä kolmaskin ehdokki on, mutta neljänneksi tulee jo KGB.

Neuvostoliitto Palmen murhan takana on sikäli mahdollinen että Palme tiesi olevansa tulilinjalla.  Hänen menettelynsä katsottiin petturuudeksi NL:n puolelta ja petturin palkka on kuolema.  Ruotsi oli liittynyt CoCom-sopimukseen samana iltapäivänä kun hänet iltayöstä murhattiin.  CoCom-sopimuksen tarkoituksena oli estää Neukkulaa saamasta länsiteknologiaa.  Petturiksi Palme leimautui myös siinä mielessä että puhui toista ja teki toista.

Piti huolta toimivasta puolustusyhteistyöstä USA:n kanssa vaikka julkisuudessa moitti USA:a ankarin sanoin Vietnamin sodasta. Myönsi lupia myydä Boforsin tykkejä sinne ja tänne, neukkujen vastustajille.

Myös Palmen keskeinen apulainen murhattiin myöhemmin.  Hän sai surmansa Lockerbien lento-onnettomuudessa.  Terrori-iskussa joka on tuntunut olevan tarkoitukseton tai jolle ei ole löytynyt järkevää motiivia.

Todistettavasti Neuvostoliiton lähetystön työntekijä on sanonut puhelimessa vaimolleen, että nyt se (Palme) on sitten murhattu.  Ilmoitusasiana ja ilman hämmästelyä.  Lähetystön puhelimia on salakuunneltu ja se on tullut nauhalle.

Kytky Putiniin

Putinin tiedot Saksan ajalta on hävitetty.  Kukaan ulkopuolinen ei tiedä mitä teki ensi vuodet Itä-Saksassa.  Ihan mahdotonta ei ole ajatus siitä että hän on ollut terroristien kouluttaja.  Mahdollisesti lähitaistelun tai -ottelun opettaja ja keljujen tempausten erikoismies?  Ehkä niiltä ajoilta on jäänyt hänen mieltymyksensä salamurhiin.  Tämä on nyt vain tällainen löysä heitto, mutta kylläkin mahdollisen rajoissa.

Ympäri käydään, yhteen tullaan

Kenties Ruotsissa asuvat PKK:n kurditerroristit ja Putin ovat löytäneet yhteisen sävelen pyrkimyksessä romuttaa Ruotsin NATO-haaveet?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu