Free Willie Soon! Törmäyskurssilla aikamme epätiedettä vastaan

Ilmastonmuutos-konsensustiede ei ansaitse edes roskatieteen nimeä Willie Soon mukaan.  Se on epätiedettä, antitiedettä.

Ilmastonmuutostieteilijät varsin hyvin tietävät valehtelevansa ja silti jatkavat valehteluaan.

Ehkä tähän on tulossa muutos. Willie Soon toimii vapaana tiedemiehenä CERES-science.com järjestössä. CERES-Science julkaisee ilmastotutkimuksia ja tekee myös ilmastoesitelmiä sekä kritisoi tehtyä ilmastodatan homogenisointia (väärentämistä).

Jokaisen vastuullisen ihmisen tulisi tukea tätä liikettä Isoa Tiedettä vastaan.  Sillä iso tiede on vakavasti korruptoitunutta.

Willie Soon on vapaa tiedemies.  Ja kyllä, hän ottaa rahaa öljy-yhtiöiltä.  Öljy-yhtiöilläkin on sen verran älliä päässään että tämä vaarallinen hullutus ja epätiede on pysäytettävä.  Vaikka Iso Öljy hyötyy sekin älyttömistä ilmastotoimista.

On luonnollista että korruptiotiedettä vastustavien tahojen on saatava jostain rahoitusta.  Ei voi olla niin että vain Iso Tiede saa rahoituksen ja vastapuoli istuu kadunkulmassa kuppi kädessä.  Vasta silloin se muka olisi arvostettavaa.

Vaikka juuri silloinhan voitaisiin sanoa että katsokaa näitä surkimuksia.  Vastavoima nimenomaan tarvitsee ja ansaitsee kunnon rahoituksen.

Kultainen wc-istuin

Willie Soon on nyt saanut öljy-yhtiöiden rahoilla hulppean kartanon jonka edustalla on sydämen muotoinen järvi.  Williellä on öljy-yhtiöiden lahjoittama kultainen wc-istuin talossaan.

Mutta ei siinä vielä kaikki.  Soonin toilettipaperi on myös kultaista, maksaen 60 000 dollaria rulla.  Ei ehkä kovin mukavaa käyttää mutta ehdottomasti mukavampaa kuin uudelleen käytettävät, pestävät wc-paperin korvikkeet jotka ovat tulossa muotiin vihreinä, luonnollisina ja ympäristöystävällisinä ratkaisuina.

No tämä on sarkasmia.  Willie on paitsi raudankova ilmastotiedemies, myös huuliveikko.  Hänen esitelmänsä ovat paitsi täyttä asiaa, myös varsin viihdyttäviä.

Willie on kumminkin tiedemies.  Ilmastotaisteluun, taisteluun virheellistä ilmastonmuutosoppia vastaan pitäisi saada myös tiedottamisen ammattilaisia.  Sitä ei pidä jättää vain meidän US mielipideosaston harrastajakirjoittajien varaan.

Lindzenin kanta

Richard Lindzen sanoo:  Tulevina vuosisatoina ihmetellään miten ihmiskunta saattoi mennä niin raskaasti halpaan kuten se on mennyt uskossaan ilmastonmuutosoppiin.  Logiikka puuttuu, vallan on saanut propaganda.  ”Greatest mass delusion” ihmiskunnan historiassa.

Miten on mahdollista että elämän ylläpitäjää, kasvien elämälle välttämätöntä kaasua alettiin pitää myrkkynä?

Valhetiede

Lämpötila-anomalia, maapallon ilmaston kuumeneminen on illuusio joka on syntyisin mittausasemien ympäristön muutoksista.

Vanhaa dataa homogenisoidaan jatkuvasti, toisin sanoen vanhoja lukemia muutetaan kylmemmiksi jotta lämpötilakurvaan saadaan nousua.

Nyt CERES-science kerää maailman sääasemilta uudelleen vanhaa alkuperäistä dataa joka on usein säilytetty.  Suppea tutkimus Euroopan osalta on jo valmistunutkin.

Maailmankaikkeus ei koostu yksistään protoneista, neutroneista ja elektroneista vaan myös moroneista. sanoo Willie.

Ison tieteen kaksi toimintamallia

1) Vaikka ilmastomallit eivät ole onnistuneet kuvaamaan ilmastoa oikein, on tieteilijöiden onneksi suunta kuitenkin ollut suurin piirtein oikein.  Tiede joka on oikeassa mutta vääristä syistä, ei ole paljon arvoinen.

2) GIGO-periaate, Garbage In – Garbage Out, roskaa sisään – roskaa ulos menetelmä joka on ilmastotutkimuksen ohjenuora, on oikeammin Garbage In – Gospel Out.  Jopa Nobel-palkittu ilmastomallintaja pitää ihanteenaan oppimatonta pikkutyttöä, Greta Thunbergia.

Teräsmies-argumentteja, ei olkiukkoja

Willie Soon on valmis keskustelemaan ilmastonmuutoksesta kenen kanssa tahansa.  Eikä mistään sivukysymyksistä vaan juuri niistä ilmastonmuutoksen muka-vahvimmista argumenteista.

Ilmastosta voi sanoa kaikenlaista mutta hiilidioksidi nyt ei missään tapauksessa ohjaa ilmastoa.  Kuten Willie sanoo, siellä ei ole mitään (vastaavuutta).  Vesihöyryn määrä ilmakehässä sen sijaan seuraa hyvin ilmaston lämpötilakäyrää.

Seuraa Willie Soonia

Vaikka youtubella on hitautta julkaista Willie Soonin esitelmiä, niitä on siellä häneltä useita.  Muutoin tilanne on vakava.  Faktan tarkastajat ovat oikeastaan narratiivin tarkastajia.  Väärällä narratiivilla esitys helposti katoaa.  Sekä googlelta, facebookista että youtubesta.

Viimeisin, 15.8. pidetty Failed Climate Predictions-esitelmä ei näyttänyt vielä olevan youtubessa, vain sen aikaisempi, edellisvuotinen versio näkyy.

Soonilla on myös mielenkiintoinen esitelmä äärisäästä.  Paikoitellen Willien esitelmiä on hiukan vaikea saada näkyviin.  Joko youtube sijoittelee niitä heikosti näkyviksi tai aktivistit manipuloivat robottia siten että saavat omilleen enemmän näkyvyyttä.

Loanheittoaineistoa väistelemällä youtubesta löytyy etsimällä kyllä ihan kunnonkin materiaalia.  Ainakin niin kauan kuin narratiivintarkastajat eivät saa liian suurta valtaa.

Kuuntelukokemusta voi hiukan haitata aksentti.  Willie Soon on alunperin malesialainen.  Aksenttiin tottuu kyllä pian.

+7

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu