Hävyttömät valhekampanjat Kiinan johtoa vastaan. CCP torjuu väitteet

Kiinan suurkaupungit ovat keskimääräistä turvallisemmat matkailijoille. Vähemmän katuväkivaltaa kuin maailman suurkaupungeissa keskimäärin. Jo tämän perusteella maan voi todeta olevan hyvissä käsissä.

Mutta hävyttömiä valhekampanjoita viritellään jatkuvasti. CCP eli China Communist Party, Kiinan kommunistinen puolue joutuu suorastaan puolustuslinjalle.

Tässä näistä valhekampanjoista muutamia:

Uiguurit ja tiibetiläiset

Uiguurit on laitettu leirille uudelleenkoulutettaviksi ja heistä tulee tuota pikaa hyödyllisiä yhteiskunnan osia. Luopuvat haitallisesta uskostaan ja kääntyvät tieteelliseen materialismiin joka on hyväksyttävä maailmankatsomus.

Tiibetiä puolestaan miehitetään vain sen vuoksi, etteivät tekisi vahinkoa itselleen haitallisella harjoittamallaan taikauskolla. Seuraavan Dalai Laman valitsevat sitten jo kiinalaiset viranomaiset, kunhan nyt maanpaossa olevasta aika jättää. Kenties saadaan kaksi viidettätoista Dalai Lamaa, pakolaisLama ja valtioLama.

Falun Gong

Mainittu uskonlahko on vahingollinen ja kielletty. Kiinnisaadut jäsenet on laitettu vankileireille. Koska kysyntä elinsiirtoihin on suurta, tässä falungongilaiset voivat olla avuksi ja auttaa valtiota valuutanhankinnassa.

Kudostyypit selvitetään etukäteen ja varakkaille ulkomaalaisille voidaan nopeasti tarjota sopiva elin.

Falungongilaiset eivät käydä väkijuomia eikä huumeita, joten siirrettävät elimet ovat ensiluokkaisia.

Markkinointiväite niille, jotka voisivat epäillä toiminnan etiikkaa, on että elimet ovat peräisin kuolemaantuomituilta. Menee täydestä kuin väärä raha. Nimittäin se ei pidä paikkaansa sen tähden että kuolemaantuomituilla on enimmäkseen heikkolaatuisia elimiä eikä kudostutkimuksiin ole näiden kohdalla aikaa, sillä kuolemaantuomitut teloitetaan hyvin nopeasti tuomion jälkeen, muutaman päivän kuluessa.

Armeija yrittäjänä

Armeija on merkittävä taloudellinen toimija. Tämä pitää ymmärtää ja hyväksyä. Taloudellisesti vaikeina aikoina tämä varmisti armeijan rahoituksen. Ja antaahan kenraalien ammattitaito hyvän pohjan työn älykkääseen järjestämiseen ja työläisarmeijan johtamiseen.

Hyvänä päivänä jopa iltalomat voivat tulla kyseeseen, huonona hetkenä perutaan vuosilomatkin.

Keskitysleireissä tehdyt tavarat

Kenties jälkipolvet tulevat kysymään, ettekö tienneet että nämä tavarat oli valmistettu vanki- tai keskitysleireissä.

Voimme vain sanoa, että nehän oli tarjouksessa! Jos saa kolme kahden hinnalla, kuka enää välittää missä ne on tehty.

Kansalaisten valvonta

Kansalaisia pitää suojella heiltä itseltään. Turhat tai väärät ajatukset voivat vammauttaa pahasti ja siten on asiallista estää sellaisten ajatusten syntyminen tai ainakin leviäminen.

Maaseudulla korkein auktoriteetti on paikallisviranomainen ja päätöksistä ei pidä valittaa.

Voitot käytetään asevarusteluun

Kiinassa on vähän maata mutta suuri kansa. On selvää että Kiinan meri kuuluu kokonaan Kiinalle. Myös Siperia kuuluu Kiinalle, mutta ei puhuta nyt siitä. Taiwan on kapinallinen maakunta.

Kaikkiin näihin ongelmiin on olemassa sotilaallinen ratkaisu.

Ruokapula uhkaa, muka

Viime vuosien sadot eivät ole menneet oikein nappiin. Tulvat tuhoavat tämän vuoden sadosta noin kolmanneksen. Tällainen arvio on tosin aivan epävirallinen. Virallisen arvion mukaan sato on riittävä.

Nyt valhekampanjoissa on uutisoitu viljavarastojen paloista. Nämä kuulemma olisivat aiheutuneet siitä, että varastoissa olisikin viljaa paljon vähemmän kuin kirjanpidon mukaan pitäisi olla. On myös raportoitu että vilja olisi monin paikoin pilaantunutta, homeista. Tätä ei pidä uskoa.

Tähän mennessä homehtunutta viljaa on toimitettu vankileireille tai muunnettu karjan rehuksi. Tätä kuulemma ei enää tapahdu, nyt viljaa säästetään vaikka se olisi hiukan huonompaakin.

Hävikkiruokakampanja

Hallinnon aloittama hävikkiruoan vähentämiseen tähtäävä kampanja pitää nähdä puhtaasti ilmastonmuutosta estävänä kampanjana.

Valtio kehottaa välttämään ruoan tuhlaamista. Jos 10 hengen seurue menee syömään, 8 tai 9 annosta riittää. Ravintoloihin on tullut vaa´at, joista tulostuu lappu minkäkokoisen annoksen saa. Isomahaisten on turha yrittää ruokalaan, tarjoilija tokaisee vain että tehän olette jo syönyt.

Näillä toimenpiteillä siis ei ole mitään yhteyttä mahdolliseen ruokapulaan. Sellainen väite on torjuttava määrätietoisesti.

Noin kansainvälisesti tilanne on ruoan osalta sellainen, että ruoasta saattaa olla hienoista pulaa, ja naapurivaltiot eivät välttämättä suhtaudu hyvin ruoan vientiin. Niistä maista joista ruokaa tuodaan, ei välttämättä ole helppoa lisätä tuontia.

Xi Jinpiangin tilanne

Valhekampanja väittää, että CCP:n puoluekokouksessa vallitsisi halu vaihtaa johtajaa, mutta Xi estää edustajien neuvonpidon tästä aiheesta. Jotenkas eteenpäin mennään edelleen Xi:n viitoittamaa tietä.

Vertailu Kiina -Suomi

Kiina kuuluu maailman turvallisimpien maiden joukkoon, matkailijan kannalta. Hiukan samaa kuin Suomi kuuluu maailman vähiten korruptoituneiden maiden joukkoon, sellaisen kannalta joka haluaa pistää bisneksen pystyyn Suomessa.

Ei puhuta siitä mitään, mikä on turvallisuustilanne Kiinassa kiinalaisten kannalta, yhtä vähän kuin siitä, kuluuko Suomessa kuinkakin paljon resursseja hukkaan näkymättömän korruption tähden.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu