Holokaustin kieltäminen tulee rangaistavaksi, astumme saksalaiseen miinaan

Holokaustin kieltäminen tulee rangaistavaksi.

Sopii olettaa että holokaustin vähättely tulee myös vältettäväksi.  Vaikkapa siten että lehdet varovat julkaisemasta kannanottoja joissa on vaara holokaustin vähättelystä ja joka voidaan ymmärtää kieltämisenä.  Uhka toimii ennaltaestävästi.

Mutta eihän se tähän jää.  On paljon muutakin mitä sivistyneistön ja hyveistön mielestä ei saa esittää.  Yksi sellainen ilmeinen on ilmastonmuutos.  Mitä pöyristyttävimmät spekulaatiot sen vaikutuksista on täysin julkaisukelpoista aineistoa, mutta tämän huonon tieteen arvon kieltäminen voi hyvinkin tulla kielletyksi.   Ja on sitä jo nyt keskeisissä medioissa.

Whataboutismi kieltämisessä

Saksassa on merkkejä siitä että holokaustin kieltämisenä voi pitää whataboutismiakin.  On tapaus missä opettaja on sanonut oppilailleen että kyllä Stalinkin tappoi aika lailla ihmisiä.  Ja Pol Pot.  Oppilaiden kerrottua tästä kotonaan raivo oli suurta ja opettajan työt loppuivat.

Myöhemmin hän on saanut työpaikan toisessa koulussa mutta tuskin ne korvaavat sitä korvien kuumotusta mitä lausumisesta seurasi.

Mieli puhtaana

Jotta vääriä ajatuksia ei pääsisi syntymään, on kansalaisia syynättävä tarkasti.  Epämääräisiin järjestöihin kuuluvat eivät saa kuulua virkamieskuntaan.  Tästä on toki Saksassa jo pitkät perinteet.  Natsi-Saksassa tietenkin kaikkien virkamiesten piti olla poliittisesti luotettavia.  Tätä jatkettiin 60-luvulla luontevasti virkakielloilla jotka estivät vasemmistolaisia pääsemästä esim. opettajan virkoihin.  Ja nyt, kierros on tulossa täyteen.  Taistelu oikeistoa vastaan on edennyt siihen että tiettyihin puolueisiin kuuluvat eivät ole kelvollisia kuulumaan virkamieskuntaan.  AfD on tässä vaakalaudalla.

Tämä ajatusmalli ei ole kaukana Suomessakaan.  Mielellään monet näkisivät etteivät perussuomalaiset voisi saada virkoja.

Sotilasura

Erityisen tarkkaa syynäystä harjoitetaan Saksan armeijassa.  Ammattisotilaita vakoillaan etteivät vaan olisi natseja.  Erottamisia tapahtuu.

Sotilasura on muutenkin epäsuosittu.  Vain viidennes saksalaisista suostuisi puolustamaan isänmaata ase kädessä.

Koko sana isänmaa on leimaantunut.  Phyi, sitä.  Isänmaa on vahingollista ajattelua.

Kielletyt numerot

Voi sitä kiellettyjen numeroiden määrää. 18, 888, 8888, 88, 1881, ja eihän se siihen lopu. Blut und Ehre, Blood & Honour ansaitsee omat kielletyt numeronsa. Adolf is back omansa. Kenties tulee vielä aika että Adolf has not left the building, ja asianomainen numerosarja kielletään myös. Viimeisin pahennusta herättänyt oli pelipaidan numero 4 joka muistuttaa SS:n tunnuksen S:ää.

Kielletyt kirjainyhdistelmät

Kun Saksa on hyvin organisoituvaa kansaa, on loputtomasti erilaisten natsi-instanssien lyhenteitä jotka ovat tietenkin kiellettyjä.  NSDAP nyt varsinkin, natsipuolueen lyhenne, josta jo osakin tunnistetaan kielletyksi.

Kielletyt sanat

Jokaiselle omansa oli sanonta jonka kanssa Nokia meni retkuun matkapuhelinmainoksessaan.  Sitä kun oli käytetty keskitysleirin portin yläpuolella.  Ja on loputon joukko muitakin natsien käyttämiä sanontoja joita ei ole sopivaa käyttää.

Kielletyt laulut

Fahne hoch-laulusta on sallittua kolmas säkeistö.  Deutschland uber alles sama juttu, vain osa on sallittu vaikka on kansallislaulu.  On todella mautonta ja leimaavaa jos ei näistä kielloista tiedä tai laulaa loilottaa jotain sellaista mitä ei pitäisi.

Saksan lippu

Vain yhteiskuntakelvoton nationalisti pitää Saksan lippua esillä.  Poikkeuksena jalkapallo.

Epäilyttävät koululaiset

Tytöllä on letit eikä pojankaan kanssa ole kurinpito-ongelmia.  Jos molemmilla on vielä siistit vaatteet on se selvä merkki ongelmista kotona.

Epäilyttävät juhlapäivät

Hitler julisti toukokuun ensimmäisen vapaapäiväksi joten on epäilyttävää juhlia sitä.

Äitienpäivä on epäilyttävä koska Hitler kehotti lisääntymään ja äidit on siinä tietenkin ratkaisevassa roolissa.

Kevätpäivän seisaus on natsisymboliikassa tärkeä joten ei puhuta siitä.  Samaten kesäpäivän seisaus, on epäilyttävää juhlia sitä.  Juhannus on natsijuhla.

Kielletyt asut

Pilottitakki on tietenkin hyvin epäilyttävä.  Samaten maihinnousukengät.  Thor Steinar-merkkiset asut.  Ja liuta monia monia muita tuotemerkkejä, joista useat amerikkalaisia tai englantilaisia.

Kielletty hiusmuoti

Kalju on tietenkin mitä epäilyttävintä hiusmuotia.

Loputon korvausvastuu

Israeliin on mennyt pfennig poikineen.  Paljon kehuttu Israelin talousmenestys perustuu jatkuvaan tulovirtaan Saksasta ja USA:sta.  Myös israelilaisia aseita ostetaan mielellään eikä olla heti ensimmäisenä hinnasta tinkimässä.  Aseita joita ei valmisteta Israelissa, niitä myydään subventoidulla hinnalla, kuten vaikkapa sukellusveneitä.

Suhtautuminen maahantulijoihin

Saksalaista myönteisyyttä maahantulijoita kohtaan ei voi selittää muulla kuin pitkällä vaikuttamisella asenteisiin.  On kerta kaikkiaan sopimatonta lausua mitään poikkipuolista.

Kävipä tässä kerran ollessani Berliinissä niin kauppakadulle tuli hääkulkue, jossa hääauton kolmelitraista moottoria huudatettiin niin että on ihme ettei venttiilit tulleet kurkkimaan koneesta.  Kun tätä paheksuin vaimolle, niin se olinkin minä joka sain paheksuvia ja pistäviä silmäyksiä kanssakulkijoilta.  Opiksi ja ojennukseksi minulle.  Se mikä ei olisi saksalaiselle hyvää käytöstä onkin ihan okei kun sen tekee vierasmaalainen kansaa täynnä olevalla kauppakadulla (aiheuttaen melusaastetta ja vähän muutakin turhaa saastetta).

Olemme astumassa samaan miinaan.

Holokaustin kieltäminen tulee rangaistavaksi kaikkine siihen liittyvine seurausilmiöineen.

Orpon hiljattainen puhe rasismin vastustamisesta oli paljon puhuva.  Olkaamme aina ystävällisiä ja myönteisiä maahanmuuttajia kohtaan.  Oman maan kansalaisista ei ole niin väliä.  Jatkakaa vaan solvauksia ja vihamielisyyden osoituksia kuten ennenkin.  Vittuilkaa sydämenne pohjasta ja kyllähän te sen teettekin.  Mutta älkää ruvetko maahanmuuttajille, sellaista pahuutta ei Orpo eikä hallitus eikä valtio voi hyväksyä.

Lähde: Viidennen valtakunnan vieraana, Pertti Rönkkö 2023

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu