Lunta perkele! Musta joulu 2022. Oppitunti konsensuksesta myös pössyttelijöille

Tänä vuonna moneen perheeseen tulee musta joulu.  Sähkökiuas pysyy mustana, mieli on musta kun ei rahat riitä sähkölaskuun.  Lapsia vi.., harmittaa kun eivät saa kunnon lahjoja.  Talous menee la.., taantumaan.

Ilmastotiedemiehiä harmittaa kun lunta sataa, mieli on mustana kun konsensus on todistanut että ilmasto lämpenee eikä lunta pitäisi olla.  Itse asiassa on ilmastohätätila jollette ole huomanneet.

Suomi on nopeimmin lämmennyt ajatukselle ilmaston muuttumisesta ihmisen voimin.

Pössyttelijät

Pössyttelijät ovat nuorta väkeä ja ensimmäisenä uskomassa ihmisen muuttamaan ilmastoon.  Ihmekös tuo kun nuorilla on niin lyhyt kokemus siitä millainen ilmasto on ennen ollut.  Enää harva on kertomassa lastenlapsille miten lämmintä 30-luvulla oli.

Pössyttelijät ovat myös mielellään vetoamassa tieteen konsensukseen, se jos mikä viimeistään todistaa ilmaston lämpenemisen.

Innokkaimmat pössyttelyaatteen puolestapuhujat ovat tälläkin alustalla niitä jotka puhuvat mieluimmin tieteen konsensuksesta ilmaston muuttumisessa.  Ilmaston muuttuminen ihmisen toimesta on totta koska konsensus sanoo niin.

Samaan aikaan

Samaan aikaan pössyttelyaatteen kannattajat eivät huomaa että onhan pössyttelystäkin konsensus Pohjoismaissa (pois lukien Tanska).

Meillä on konsensus siitä että käytön on oltava rangaistavaa.  Piiskalla on lapsia kasvatettava.  Jos ei lapset opi hyviksi, jauhettakoon jyviksi.

Jopa sosialistisia ihanteita noudattanut Ruotsin sosialidemokraattinen puolue taipui käytön rangaistavuuteen Olof Palmen ollessa kansakunnan johtajana.  Hänkin käsitti että vastaan ei kannata pullikoida kun vastassa on konsensus.  Konsensus on kestänyt jo 40 vuotta.

Konsensuksessa Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan on valittu kannabiksen käytön estävä politiikka.

Kumartakaa konsensusta, pössyttelijät, ette saa käyttää kannabista vaikka haluaisitte.  Ja jos käytätte silti, teitä rangaistaan.  Työt, opiskelut ym., saavat loppua ja saatte keskittyä pelkkään pössyttelyyn jos niin haluttaa.  Kun putoatte turvaverkkojen silmistä läpi pohjalle niin että kolahtaa niin voidaan sitten kysyä että kannattiko pössytellä.

Tieteen konsensus

Ja onhan tieteessäkin konsensus pössyttelystä.  Lääketiede on tiedettä eikä kannabiksessa voi olla mitään hyvää, tiede todistaa niin.  Konsensus toimii myös siten että eri mieltä olevat lääkärit suljetaan tieteen piiristä pois, ihan niin kuin ilmastotieteessäkin eri mieliset tieteentekijät suljetaan tiedeyhteisön ulkopuolelle.

On seteliselkärankaisia lääkäreitä jotka muutamasta kuparikolikosta myyvät sielunsa ja määräävät potilailleen hoidollisesti täysin hyödytöntä kannabista huumaustarkoituksiin.

Näitähän on nähty ilmastotieteessäkin.  Konsensus ei unohda pettureitaan, öljy-yhtiöiden lakeijoja.  Tieteeseen ei kuulu epäilys eikä kyseenalaistaminen vaan yhdessä päätettyjen asioiden, itsestäänselvyyksiksi ja latteuksiksi muuttuneiden tyhjien väitteiden toistelu.

Tiede todistaa ettei kannabiksessa voi olla mitään hyödyllisiä ominaisuuksia.  Rohdos ei täytä tieteen vaatimuksia lääkkeenä milloinkaan, ei voi täyttää kun lääkkeen määritelmään ei mahdu rohdosvalmiste.

Käypä hoito-käytäntö edustaa konsensusta siitä miten potilaita hoidetaan.  Ja käyvässä hoidossa ei tarvita kannabista mihinkään.

Ääni väristen kipuklinikan johtaja vakuuttaa ettei hän alennu huumeiden kanssa pelaamaan, mieluummin potilaat saavat vaikka kärsiä tai kuolla ennen kuin hän sellaiseen nöyrtyy.

Heh, siinäpä oppituntia tieteen konsensuksesta pössyttelijöille.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu