Miksi viherfillarikommunistit valittavat talvesta?

Talvi on ihana vuodenaika.  Ei ole hyttysiä eikä ilmaston vakavaksi käynyt kuumeneminenkaan haittaa.  Vältytään myös suurilta energialaskuilta kun vihdoinkin voi pistää jäähdytystä pienemmälle.  Jäähdytyshän väitetysti vie jo enemmän energiaa kuin lämmitys.

Mutta mutta… Yleisönosastot täyttyvät kirjoituksista että pyöräteitä ei hoideta riittävän hyvin.

Joku tolkku tässäkin pitäisi olla.  Siitähän juuri talven erottaa kesästä että talvella on lunta.  Ja nyt sormet ristiin, toivottavasti sitä lunta riittää seuraaviksikin talviksi ja oikein paljon.

Kohtuuttomia vaatimuksia esitetään pyöräteiden hoitajille.  Totta saamarissa on jääpolanteita ja epätasaisuutta, näin on aina talvisin ja tulee toivon mukaan aina olemaan.

Sullokaa sanomalehteä pehmukkeeksi housunkauluksesta, nimittäin väistämätöntä on, että talvipyöräilijä silloin tällöin tuiskahtaa ketoon.

Mikäli lumen alla on jäätyneitä uria, mikään mahti maailmassa ei pidä pyöräilijää pystyssä kun eturengas osuu uraan.

Tappohiekotusta

Toinen urputuksen aihe on tappajasora.  Puhkoo muka polkupyörän renkaat.  Ostakaa kuulkaa niin paksusta kumista tehdyt renkaat ettei sora niitä puhko.

Mikäli pyöräilijä haluaa käyttää pyörässään talvikeleille sopimattomia nakkirenkaita niin pitäkööt mölyt mahassaan mikäli nakit puhkeavat.

Kaupunkilaisilla viherfillarikommunisteilla on vaatimuksia yhteiskuntaa kohtaan vaikka pitäisi olla sitä resilienssiä kohdata vähän useammankinlaista säätä.

+26

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu