Minulla kyllä olisi ideoita, mutta…

Minulla kyllä olisi ideoita, mutta en tiedä ovatko ne julkaisukelpoisia.  Ne voivat eri syistä olla sellaisia jotka johtavat ilmaisukieltoon tällä alustalla, ts. kirjoituskieltoon.

Mutta tähänkin voisi olla ratkaisu.  Kenties arveluttavimmat kirjoitukset voisi alistaa ennakkotarkastukseen.  Jos ne olisi ennakkotarkastettu, ei luulisi enää sellaisen kirjoituksen perusteella määrättävän kirjoituskieltoa.

Toinen skenaario

Edellä puhuttu pätee mikäli ylläpito itse arvioi kirjoitusten laadun.  Voi tietenkin olla mahdollista että kirjoituskiellot määrätään sen perusteella, kuinka monta ilmoitusta asiattomasta kirjoituksesta tulee.  Menetelmä muistuttaa kyllä hiukan vanhaa väkijoukkojen käyttämää lynkkausmenetelmää.  Innokkaat juoksentelevat soihtujen ja heinähankojen kanssa etsimässä ”vääriä” mielipiteitä.

Kolmas skenaario

On kolmaskin vaihtoehto.  Ajatellaanpa että olisin tyytymätön vaikkapa käytettyjen autojen laatuun.

Kirjoituksen asiattomuuden ilmiantaisi tohtori joka olisi saanut hattunsa Institute of Used Car Sales & Techology:ssä Yhdysvalloissa.  Kenties jopa toiminut professorina siellä.

Näin painavaa mielipidettä tuskin US ylläpito voisi jättää huomiotta ja kirjoitukseni olisi poistettava, varsinkin jos turkulainen käytettyjen autojen diplomimyyjä vielä osaltaan vahvistaisi tohtorin väittämiä.

Että tällaista.  Olen ymmälläni.  Noin aiheiden puolesta olen jo luopunut ajatuksesta kirjoittaa enempää r-historiasta. Liian kuuma aihe.

Ilmastonmuutosoppia jostain kumman syystä saa taas rääppiä.  Ehkä yleinen uskottavuus sen ympäriltä on jo sen verran karissut.

Mutta on muutakin.  Mielessäni olisi esim. ehdottaa maahanmuuttajalinkoa.  Sen avulla maahanmuuttaja voitaisiin lingota rajan toiselle puolelle.  Tuntuisi että sellaiselle olisi kysyntää.  Maahanmuuttaja pitäisi tietenkin hyvin suojata lennätyksen ajaksi esim. käärimällä kuplamuoviin ja muilla henkilösuojuksilla.  Samaa keinoa voisi käyttää palautuksiin.

Niinpä, ei voi tietää olisiko sellainenkaan kirjoitus sääntöjen mukainen.

Ehkä olisi hyvä olla mahdollisuus ennakkotarkastuttaa kirjoitus?

+7

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu