Naalien pesintä onnistui – Menetelmää ei Pentti Linkola olisi ikinä hyväksynyt

Tarkemmin sanoen Pentti Linkola ei olisi ikinä hyväksynyt tapaa millä naaleille on raivattu elintilaa Lapissa.

Naalien pesinnän onnistuminen perustuu olennaisesti kettujen teurastamiseen siltä alueelta jonka natsivihreät ovat disainanneet naaleille kuuluvaksi.

Luontovihreä on pyydystänyt ja teurastanut päivässä jopa 20 kettua jotta naali saa elintilaa, Lebensraumia.

Naalien pesinnän onnistumisesta kertoi HS 23.8.  Kettujen tuhonta perustuu ajatukseen että ketut ovat lisääntyneet ihmisen toimesta ja näin ihmisellä on oikeus tuhota sen minkä on aiheuttanutkin.

Linkolan vihreä aate

Pentti Linkola kunnioitti luontoa.  Piti sitä itse asiassa pyhänä.  Viimeisinä vuosinaan hän ihaili yhä enemmän luontoa myös hengellisessä mielessä.  Linkolan asenne oli katsoa ja ihailla sitä, ei alkaa mestaroida sitä kuin natsi. Linkolalla oli hyvin ymmärtävä asenne vieraslajeihin.

Siihen ajatteluun sopii natsismi huonosti.

Vihonviimeinen natsiaate, tämän päivän vihreys

Tämän päivän vihreä on toista maata.  Vieraslajisuuteen sublimoidaan kaikki se rasismi jota vihreä ei uskalla tuntea vieraan värisiin ihmisiin.

Kurtturuusut pitää hävittää, siitä on tehty oikein rotulaki.

Vaikka kurtturuusu on arvokas laji Suomessa.  Se sitoo sitkeällä juuristollaan maaperää ja estää eroosiota.

Kurtturuusupöheiköt tarjoavat suojaa pieneläimille ja linnuille.

Kurtturuusu tarjoaa ravintoa, energiapitoista evästä linnuille.

Ymmärtämättömyyttään vihreä kuvittelee että paljas hiekkaranta on eläimillekin sopiva kun vihreä itse voi ottaa maiharinsa ja sukkansa pois ja kävellä pehmeässä hiekassa pullanpehmeillä jaloillaan ilman että niitä pistelee.

Ja on jopa yksi hento kasvi jolle ei jää elintilaa, Lebensraumia, jollei kurtturuusuja hävitetä, näin vihreä kuvittelee.

Kurtturuusu leviää lintujen mukana Virosta Suomeen, vihreiden kykenemättä sitä estämään.  Ainoa vihreille jäävä peruste on tehty laki.  Lakia on noudatettava, olkoon se kuinka älytön tahansa.

Kuitenkin tuomarinohjeissa sanotaan että lakia noudatetaan sen kohtuullisuuden takia joka laissa on.

Kurtturuusulaissa ei ole kohtuutta eikä järkeä jonka tähden sitä ei pidä kansalaisen noudattaa.

Pentti Linkola ei olisi hyväksynyt kurtturuusulakia.

Mitä tulee jättipalsamiin, Linkola piti sitä hyödyllisenä myöhäisen kukinnan takia, se tarjoaa pölyttäjille ravintoa vielä kun muut kukat ovat jo lakastuneet.

Lupiini on ilman muuta hyödyllinen ravitessaan köyhää maaperää.  Lupiini taantuu muiden kasvien vallatessa sen sijan maaperän typpitäydennyksen tultua hoidetuksi.

Vieraslajisuus ei ole ongelma kuin aniharvoissa poikkeustapauksissa.

Ilmastonmuutos ja Linkola

Tuskin Linkola olisi pitkän päälle hyväksynyt ilmastonmuutosaatettakaan.  Teollisuuden haittaaminen olisi ollut kyllä ihan ok, mutta tuskin Linkola olisi hyväksynyt ajatusta siitä miten hiilidioksidi sinällään on vaarallista luonnolle.  Niin oppimaton Linkola ei ollut.

Ehkä Linkolaa pidätteli ajatus siitä miten suurelta osin vihreistä koostuva ystäväpiiri olisi supistunut liiaksi mikäli asian olisi ottanut esille.

Koululaisten aivopesu

Linkola on kirjoittanut esseen Oppi kaataa ojaan.  Sen hengessä on helppo kuvitella että koululaisten aivopesu hiilidioksidikriittiseen luonnontulkintaan ei olisi sekään saanut Linkolan hyväksyntää.

Nykykoulun ongelmana on ideologian opettaminen.  Oma ajattelu ja käden taidot jäävät lapsipuolen asemaan

Lähde

Lähteenä olen käyttänyt Anneli Jussilan kirjaa  Pentti Linkola ja minä.  Elämää toisinajattelijan kanssa. Johtopäätökset ovat omiani, ei kirjan.

Yhdyn Jussilan mielipiteeseen siinä, että Linkola oli hyvä kirjoittaja. Konstailematon ulosanti ja tarkoitti mitä sanoi.

”Jumalan hullu” jurodivyi saattoi sanoa sen mitä muut eivät voineet.  Kylmäpäinen laskelmoimattomuus oli hänen tavaramerkkinsä kirjoittajana.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu