Nainen on nykyajan juutalainen ja kulakki. Ranskan sananvapauden rajoituksia

Juutalaisia syrjittiin ja sittemmin murhattiin teollisesti Hitlerin Saksassa. Neuvostoliitossa toteutettiin holodomor, missä mustalistalaisilta evättiin ruoka ja oikeus ruoan hallussapitoon.

Mustalle listalle joutui, mikäli ei kyennyt toteuttamaan mahdottoman suuruiseksi asetettua tuotantotavoitetta. Mustalistalaiset olivat itsenäisiä talonpoikia eli kulakkeja ja heidän perheitään. Holodomorissa kuoli ihmisiä miljoonia, samaten holokaustissa. Lukujen vertaaminen, body count, ei ole oikeastaan hyödyllistä, eikä tarkkoja lukuja edes tiedetä.

Vertailu naisiin

Naista syrjitään ja kohdellaan kaltoin islamilaisessa kulttuurissa. Kyseessä on samalla tavoin järjestelmällinen sorto. Nainen on suojaton, mikäli perheen miespuoliset jäsenet eivät häntä kykene suojelemaan.  Varsinaista joukkomurhaa ei ole mutta naisia kuolee koko ajan kunniaväkivallan uhreina, kivityksissä, jotka perustuvat vinoutuneisiin oikeudenkäynteihin jne.

Asetetaan pukeutumismääräyksiä. Ei kuitenkaan määrätä keltaista tähteä vaatetukseen, vaan itseasiassa määräykset ovat yksityiskohtaisempia ja kahlitsevat pukeutumista enemmän. Tässä on alueellisia eroja, joissakin maissa ei saa naama näkyä, jossakin muualla riittää huivi ja peittävä vaatetus.

Sharia-oikeusistuimissa naisen sana ei ole samanarvoinen kuin miehen sana. Tuomioissa voi sanoa olevan vääristymä miesten eduksi.

Ranskassa musliminainen ei voi istuskella lähiöiden baareissa. Miehet kyllä voivat. Tätä vastaan on syntynyt jopa kansanliike, ranskalaisia naisryhmiä, jotka varta vasten menevät joukolla istuskelemaan lähiöiden kahviloihin. Sellaisessa tapauksessa miehet jättävät kahvilan.

Naiseen kohdistuu kunniaväkivallan uhka. Perheenpää on uskonnon mukaan yksin vastuussa perheensä naisväestä ja on uskonnon mukaan vapaa harjoittamaan ruumiillista kuritusta niin vaimoaan kuin tyttäriään kohtaan.

Eli, meillä on tässä ongelma. Norsu olohuoneessa jota kukaan ei ole ollut huomaavinaan.

Mutta mennäänpä niihin sananvapauden rajoituksiin Ranskassa:

Holokaustin kiistäminen

Holokaustin, juutalaisten joukkomurhan kiistämisestä lähtee Ranskassa istumaan. Kolmeksi vuodeksi. Pykälä on muotoiltu siten, että Nürnbergin oikeudenkäynnissä ilmitullutta ei ole sallittua kiistää.

Muotoilu on hiukan onneton, kun Nürnbergissa todettiin myös Katynin joukkomurhan tekijöiksi natsit. Sittemmin Jeltsin tunnusti että tekijöinä olivatkin neukut. Katynissa joukkomurhattiin puolalaisia upseereja teollisessa mittakaavassa. Katyn oli varattu itseasiassa suomalaisia upseereja ja suojeluskuntalaisia varten, mutta puolalaisiahan siellä sitten teloitettiin kun suomalaisia ei saatu.

Toinen hiukan ikävä piirre tällaisessa on, että Nürnbergin todistajilla oli monesti heikkoa ja toisen käden tietoa suoritustavoista. Holokaustista jäi nimittäin hyvin vähän todistajia ja todistusaineistoa. Valokuvaaminen oli kiellettyä ja Sonderkommandot listittiin määrävälein. Kaasukammiot räjäytettiin eikä niitä ole saanut tutkia.  Siltä osin holokaustin kieltäjät saavat hiukan virtaa, kun ihan kaikki todistaminen ei tarkasti ottaen ole ollut aivan tosiseikkojen mukaista.

Armenian kansanmurhan kiistäminen on nyttemmin myös sanktioitu. Voisinkin kirjoittaa siitä. Armenian kansanmurhan tapahtumat eivät ole yleisessä tiedossa. Eivät ole enää eivätkä ole koskaan olleetkaan.

Sananvapauden menettämisen merkitys

Moni tuskin on kovin pahoillaan ettei Ranskassa saa vapaasti kiistää holokaustia. Jonkin verran sillä saattaa olla historiallista totuutta vääristävää merkitystä, mutta olisiko se kovin vakavaa.

Sananvapaus on aina likiarvo, eikä kaikkia tyydyttävään ratkaisuun koskaan päästä.

Holokausti-esimerkin mukaisesti, nähdäkseni on järkevää kieltää uskonnollinen opetus joka houkuttelee lainvastaisiin menettelyihin ja joka kiihottaa kansanryhmää, naisia vastaan. Siis olettaen että poislähetettävien imaamien opettama on tällaista. Ja uskon että on aika hyvää näyttöä siitä että näiden imaamien opetus on ollut Ranskan lain vastaista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu