Petteri Ritala; intohimoinen mies

Petteri Ritala on tauon jälkeen takaisin. Tervetuloa! Petteri kirjoittaa aina persuista. Kukaan muu ei osaa kirjoittaa yhtä törkyisesti. Kenties sitä ei muille edes sallittaisi, Petteri Ritala osaa taiteilla sopimattomuuden raja-aidalla siten että moderaattori sen silti aina hyväksyy.

Jos perussuomalaisuus olisi rotu, Petteri Ritalaa voisi syyttää rotuvihasta. Itselle vieras jää monelle yhdentekeväksi, mutta siitä ei ole tässä kyse. Vihassa on kyse samasta kuin rakkaudessa, intohimosta.

Jos Petteri ja Laura (Luhtasaari) olisivat koululaisia, ja istuisivat peräkkäisissä pulpeteissa, olen varma, ettei Petteri malttaisi jättää Lauraa rauhaan hetkeksikään. Parasta olisi, jos onnistuisi kastamaan Lauran letin mustepulloon.

Mutta pienempikin kiusaaminen tuottaisi mielihyvää, paperitollojen heittely ja kynällä selkään pistely.

Mikäli Lauran saisi itkemään, mikä voisi olla sen mukavampaa.

Välitunnilla muut lapset ilkkuisivat Petterille että rakkaudesta se hevonenkin potkii.  Petteri ei välittäisi kiusoittelusta, näin luulen. Viha, intohimo ja rakkaus, kaiken se kestää.

Toisaalta, jos aikuisiällä Petteri Ritala ja Teuvo Hakkarainen sattuisivat samaan baariin pikkutunneilla, voisin arvata että tilanne eskaloituisi helposti kännipainiin ravintolan lattialla. Se päättyisi, niin arvaan, intohimoisiin suudelmiin.

Toisaalta Petteri voisi joutua työmiehen voimat omaavan Teuvon lusikkaan. Se olisi Petterille mukavinta mitä voi tapahtua, niin luulen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu