Presidenttiehdokas Trump valehtelee jälleen

Tulipa katsottua pitkästä aikaa Trumpin esiintymistä.

Ei näytä kärsivän dementiasta kuten kilpailijansa.  Puhetta tulee kuin papupadasta eikä punainen lanka tunnu katkeilevan.  Trump selvästikin puhuu ilman papereita.  Ajatus vaihtuu hetkessä eikä mikään puheenkirjoittaja kykenisi kirjoittamaan sellaista monipolvista esitystä kuin mikä Trumpilta kumpuaa.

Punainen lanka on se, että kaikki on Bidenin vika (vale).  Vaikka otettaisiin yhdeksän tai kymmenen kaikkien aikojen huonointa presidenttiä, eivät nämä yhteensäkään ole tehneet niin paljon hallaa maalle kuin Biden (vale).

Katsotaan vaikka Washingtonin katuja.  Miten siivotonta (vale).  Pulloja ja roskia kaikkialla (vale).  Trump siivoaisi pääkaupungin (vale).  Jopa Washingtoniin vievän moottoritien keskiaita roikkuu irrallaan (vale).  Kadut ja tiet yleensäkin on joka puolella maata täynnä pottakuoppia (pothole) ja nämä Trump tulee korjaamaan (vale).

Poliiseja ruvettaisiin kunnioittamaan jos Trumpista tulisi presidentti ja poliiseja lisättäisiin (vale ja vale).

Olemme kolmannen maailmansodan partaalla (vale).  Trump presidenttinä lopettaisi sodat lyhyeen (vale).  Biden ei kykene siihen (vale).

Iowassa oli esivaalien aikaan 40 asteen pakkanen (vale, ei ollut kuin vähän aikaa).  Sähköautot nyykähtää kokonaan sellaisessa säässä (vale).  Itse asiassa sähköautoilla ei tee mitään jos menee vähänkin pakkaselle (vale).  Sellaisia Biden kumminkin haluaa ja estää fossiilisten polttoaineiden tuotantoa (vale).  Ylimalkaan Bidenin ajama ilmastonmuutosajattelu on aivan pimeää (vale).

Biden tuhoaa maan maahanmuutolla (vale).  Biden kiristää ja uhkailee maahanmuutolla (vale).  Biden ehdottaa että maahanmuuton voisi puolittaa jos kaikkeen muuhun Bidenin haluamaan suostuttaisiin (vale).  Maahan tulee 5000 ihmistä päivässä (vale).  Paljonko se auttaisi jos määrä puolittuisi (vale).  Näin sivuhuomautuksena jossain toisaalla väitettiin että tulijoita olisi 300 000 kuukaudessa joka olisi itse asiassa tuplat tuohon viiteen tuhanteen.

Maahan tulee muitakin kuin hyviä ihmisiä (vale).  Venezuelasta tulevat rikolliset ovat nyt hyvin edustettuina (vale).  Huumeparonit pakottavat maahantulijoita osallistumaan huumeiden salakuljetukseen (vale).  Sivumennen sanottuna toisaalla sanotaan nopeimmin nousevan maahantulijoiden ryhmän olevan nyt kiinalaisten joita tulee laittomasti Meksikon rajan yli.

Viimeksi vaaleissa ääniä ei laskettu oikein (vale).  Tällä kertaa ne lasketaan oikein (vale).

Kyllä tästä vielä hyvä tulee, kunhan Trump pääsee puikkoihin (vale).

Se mitä Trump EI sanonut on myös kiinnostavaa.  Siitä ehkä seuraavassa kirjoituksessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu