Sääntöperusteisen maailmanjärjestyksen loppu. Pikku saatana ja Iso saatana

Päivä on tehnyt kierroksensa ja sääntöperusteinen maailmanjärjestys painuu mailleen.

Jihadistit käyttävät Yhdysvalloista nimitystä Iso saatana ja Israelista Pikku saatana.

Mehän emme näin ajattele, mutta muslimeilla on kyllä pointti.  Mielestäni sääntöperusteisen maailmanjärjestyksen loppua alkoi enteillä 9-11-2001-turmat.  Terroriteko jossa neljä liikennelentokonetta jokseenkin yhtäaikaisesti törmää tai yrittää törmätä eri kohteisiin.

Suurin vahinko kohdistui kolmeen tornitaloon (yksi sortui pelkästä myötätunnosta tai ehkä lukitustapit olivat unohtuneet), jotka teräsrakenteestaan huolimatta sortuivat aivan tasamaahan.  Kuka voisi uskoa että kestää 400 päivää ennen kuin tutkimuskomissio saadaan pystytettyä?  Koska kyseessä oli sotilasvahinko, samanlaista onnettomuustutkintaa kuin vaikkapa Titanicin uppoamisesta ei koskaan suoriteta.

USA on sodassa, terrorismia vastaan, sanotaan.  Kansalaisia saa alkaa urkkia vapaasti.  Muslimit saavat paljon huonoa mainosta, vaikka tekijää ei mielestäni ole edelleenkään selvitetty.

Terroriteko antaa oikeutuksen hyökätä kahteen eri valtioon, vaikka näillä ei ole asiallista yhteyttä vahinkoon (Irakiin ja Afganistaniin).  On mahdollista syrjäyttää kaksi eri hallintoa, joilla ei edes hyökkääjän, USA:n mielestä ole osallisuutta tekoon (Saddam Hussein ja talibanhallinto).

Silloinen USA:n johtaja, George W. Bush tapaa Vladimir Putinin joka auliisti lupaa avustaa hyökkäyksissä lainaamalla lentokenttiä hyökkäysvoimien käyttöön.  G. W. Bush näkee Putinin sieluun, katsoessaan tätä silmiin.  Ja näkee kivan kaverin.  Siinäpä vasta kunnon mies, ajattelee Bush.  Ehkä se onkin virkistävä poikkeus emäkonnien, Cheneyn ja Rumsfeldin jälkeen.

Näistä hetkistä katson alkaneen sääntömääräisen maailmanjärjestyksen alasajon.

Putinilla on täysi syy olettaa, että kyllä hänkin saa valloittaa haluamiaan maita.  Onhan Venäjä kuitenkin supervalta siinä missä USA:kin.

Pikku saatana saa myöskin tehdä mitä haluaa, pitää keskitysleirin kaltaisissa oloissa pari miljoonaa evakkoa.  ”Se on niiden vika, oma hallintohan heillä on”.

Israelilaiset kuitenkin unohtavat että niinhän getoissakin oli oma hallinto.  Natsit antoivat geton hallinnolle käskyt ja paikallishallinto toteutti ne.  Lodzin getossa esim. natsit käskivät luovuttaa lapset ja vanhukset pois ja geton hallinto perusteli että on parempi tehdä niin kuin herrat määräilee.  Ja pani toimeen lasten ja vanhusten keräämisen.  Se antoi lisäaikaa siihen asti kunnes kaikki geton asukkaat pistettiin junaan.  Geton vanhin, lasten ja vanhusten poiskeräysmääräyksen antaja/välittäjä muuten tapettiin jo junassa matkalla keskitysleirille.  Pettyneet geton asukkaat tappoivat.

Osama bin Laden

Osama bin Laden on omien sanojensa mukaan saanut tuntuvasti virtaa tekoihinsa palestiinalaisten kohtelusta Israelissa.

Osama bin Laden auliisti otti kontollaan kaikki mahdolliset ja mahdottomat terroriteot maailmassa joita suoritettiin saatanoita kohtaan.

Kun Osama bin Laden on maalattu mestarimieleksi ja terroritekojen suunnittelijaksi, on unohdettu että Afganistanin takamailta on aika vaikeaa organisoida kellopelin lailla tapahtuva terroriteko johon liittyy 19 eri tekijää.  19 tekijää joista jokaista pitäisi erikseen kannustaa tekemään teko jossa menettävät henkensä.

Guantanamo

Vankeja kerätään Guantanamoon, jossa joutuvat limboon, välitilaan jossa ovat vielä tälläkin hetkellä.  Syyttää ei voi kun ei ole pitäviä perusteita eikä vapauttaa kun ei näistä tiedä kuinka suutuksissaan saattaisivat olla aiheettomasta pidätyksestään.  Erilaisia kidutusmuotoja on käytetty vankeihin, eivätkä nekään ole ihan sääntöperusteisen maailmanjärjestyksen mukaisia.

Kuka voisi syyttää jos samoja menetelmiä käytetään uiguureihin Kiinan uudelleenkasvatuskeskuksissa?

Tai jos Venäjä käyttää omia menetelmiään henkilöihin jotka ajattelevat toisin Putinista.

Pikku saatana

Tänä päivänä Israel toimii juuri niin kuin Venäjä toivookin.  Laajaa vihamielisyyttä länsimaista sääntöperusteisuutta kohtaan syntyy muslimimaissa, sitä enemmän mitä pidemmälle Israel menee.  Ja Israelhan menee.  Koskaan ei pidä jättää hyvää tilaisuutta käyttämättä.  Nyt saa lisää maata anastaa ja pistää palestiinalaiset entistä ahtaammalle.

Ja mikäli olette huomanneet, Israel ei ole kovastikaan moittinut Venäjää Venäjän aloittamasta hyökkäyssodasta. Siihen on yksinkertainen syy, Israel on läheinen Venäjän kanssa.

Knessetin edustajista neljänneksellä on venäläinen nimi, puhumattakaan niistä venäläisistä jotka ovat heprealaistaneet nimensä.

Israelissa on merkittävä ja vaikutusvaltainen venäläisperäinen väestö.  Muuttoaaltoja Venäjältä on ollut yhtä monta kuin kädessä on sormia.  On muuttoaaltoja Neuvostoliiton aikaan ja sen jälkeen.  Muuttoaalloissa on tullut väkeä joka on yhtä juutalaista kuin osa meidän inkeriläisistämme on inkeriläisiä.

Peto on päässyt häkistä

Liekö Venezuelassa oltu vähän mañana-tunnelmissa, kun myöhästyttiin Putinin syntymäpäivälahjan kanssa.  Kyllähän Etelä-Amerikankin epävakauttaminen olisi ollut hyvä antaa synttäripäivänä eikä myöhässä.  Vaatimus naapurimaan anneksoimisesta tuli myöhässä mutta ehtiipä sekin silti samaan revohkaan.

Johtopäätös

Länsi on itse pilannut sääntömääräisyytensä eikä uskottavuutta sääntömääräisyyteen oikein enää ole.  Voi olla että tässä tullaan mittaamaan vielä voimia.  Länsimaissa on etupäässä ammattiarmeijat ja nähtäväksi jää, riittääkö niitä sotilaita monille eri rintamille joita saattaa aueta.

Mielestäni länsimaat ovat kusessa ja osittain ihan omasta syystään.  Pitikö Ukrainalle ja Georgialle lähteä lupailemaan liitosta läntisiin järjestelmiin jos ei ole tosipaikan tullessa rautaa seistä lupaustensa takana?

Ukrainalle annettu takuutus siitä että kolme korkeaa sopijaosapuolta suojelee Ukrainaa sen jälkeen kun Ukraina luovuttaa ydinaseensa on myös osoittautunut sananhelinäksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu