Tieteellinen lenksismi-marinismi

Marksismi-leninismi on kuollut, eläköön lenksismi-marinismi!

Eteenpäin pääministeri Sanna Marinin viitoittamaa tietä!

Ollaan viimeinkin päästy dialektisen kehityksen kautta nykyiseen ihmiskunnan kehitysvaiheeseen. Kaikki on hiukan eri tavalla kuin ennen. Tässä ajattelussa ei olla huolestuneita duunarista, vaan ilmastosta.

Lopullisena tavoitteena on kehityksen huipentuma, ei enää kommunismi, vaan nommukismi, missä ihminen ei tuota enää lainkaan hiilidioksidia. Stalin pääsi tähän tavoitteeseen gulagin avulla ja parinkymmenen miljoonan ihmisen kohdalla.

Mutta emme halua jäädä Joosefia pahemmaksi, EU ja hallituksemme aikoo suorittaa suuren harppauksen enemmänkin Maon tapaan. En epäile ollenkaan, etteikö ennenpitkää enemmistö kansalaisista vielä ole kuokkimassa jonkun kurapellon laidalla, sellainen elämänmeno kun ei tuota juuri ollenkaan ilmastopäästöjä.

EU on kopioinut jo aikaisemminkin sosialistiselta maailmalta organisointitapoja. EU-pomoja ei turhaan nimitetä komissaareiksi.

Ensin painetaan rahaa miljardi euroa ilmastotaisteluun. Hyvään tarkoitukseenhan rahat menevät. Meidän pitäisi saada 18 miljardia, mutta euro-alueeseen osallistumattomat maat kai kuppaavat osan potista. Kenellekään ei tule mieleen, että tämä summa samalla keventää vastaavalla määrällä taskujemme pohjalla olevien kolikkojen arvoa.

New green deal tapahtuu siten, että keksijät menevät rahatukon kanssa keksimään, miten ihminen ei päästä enää hiilidioksidia ja tulevat tutkijankammioistaan sitten kun keino keksitty. Ideana kehotus keksiä ilmastonmuutoksen pysäyttävä keksintö on hyvä. Graham Bellillekin olisi voitu sanoa, että keksi puhelin, ja puhelin olisi keksitty jo varhemmin.

No, varmaan joitain käytäntöön asti yltäviä ehdotuksia saadaan. Ilmastonmuutosta vastustava juoksutapahtuma on varma menestyjä.

Varovaisuusperiaate

Ilmastonmuutosta on vastustettava vakavan huolen ja varovaisuusperiaatteen perusteella, niin vuonna 2015 todettiin IPCC:n suulla. Kukapa tällaista perustelua vastustaisi. Ehkä uhrilahjojakin olisi varmuuden vuoksi annettava, mistäpä sitä tietää, josko koko ilmu aiheutuisikin jumalien vihasta. Varovaisuusperiaatteella voidaan perustella monia asioita.

Jossain arkisessa asiassa huolesta ja varovaisuusperiaatteesta sanottaisiin, että mieti vielä, äläkä tee mitään ennenkuin olet varma. Mutta estelyt tai hidastelu eivät sovi ilmastotaisteluun.

Ehkäpä on hiukan vanhanaikaista puhua varovaisuusperiaatteesta, kun ilmastobluffissa uskalletaan jo puhua todistetusta asiasta, vaikka ei kerrotakaan, millainen taikaluoti on löydetty vuoden 2015 jälkeen.

Tieteellinen höpsismi

Tieteellisen marksismin on korvannut tieteellinen höpsismi. No, ero ei ole kovin suuri. Vanhan polven osalta ero on hiuksenhieno, sillä monet vanhat kommunistit ovat sujuvasti vaihtaneet vakaumuksensa marksismista lenksismiin. Vihollinen on noille vanhoille stallareille kumminkin sama, sieluton teollisuus joka viekoittelee meitä kaikella ostettavalla.

Teollinen kehitys pilasi edellisen hienon aatteen osoittamalla että piikkilangan tällä puolella meni paremmin.

Nyt teollisuus komppaa ilmastonmuutosta täysillä. Avautuu paljon hienoja bisnesmahdollisuuksia, eikä vähiten tuon jakoon tulevan rahapotin takia.

Mittaustuloksia

150:n vuoden aikana on globaali lämpötila noussut 1,2 astetta. Tosin esiteollisena aikana ei lämpötiloja kovin tarkkaan mitattu. Silloin ajateltiin että luoja säät säätää. Eivätpä arvanneet, että olivat itse osasyyllisiä ja alkuunpanijoita koko tässä revohkassa.

Höpsismin periaatteiden mukaisesti lämpömittaria vaikkapa Helsingissä on siirretty puutalon katolta kerrostalon katolle ja sieltä viiden kilometrin päähän. Sekä mittauskorkeus että etäisyys merestä on muuttunut, samaten kuin koko Helsingin mikroilmasto. On tullut lämpöä sitovia kivi-, ja asvalttipintoja, autot tuottavat hukkalämpöä jne.

Tämä kaupungistumisen mukanaan tuoma lämpösaareke-ilmiö on niin mittava ja laaja-alainen, ettei edes voida sanoa, onko ennätyslämmin sää purjehtinut Emäsalon mittausasemalle Helsingistä vai Tallinnasta. Ennätys kumminkin on kesällä tehty ja globaali muutos todistettu.

Ilmastonmuutosmielessä heikkotehoisen kaasun kasvanut pitoisuus aiheuttaa tämän muutoksen. Ja jos trendiä seurataan, ennenpitkää on niin kuuma, ettei saunaa tarvitse lämmittää enää ollenkaan.

Elämme merkillisiä aikoja, ystävä hyvä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu