Vihreä hakaristi

Varoitus: Seuraavassa paljastuksia Ilkka Remeksen kirjasta Kotkanpesä.  Ei juonipaljastuksia, mutta kenties lukukokemusta heikentäviä paljastuksia.

NSDAP, kansallissosialistinen saksalainen työväenpuolue, on vihreän aatteen edelläkävijä. Luonnon ja eläinten suojeleminen on tärkeämpää kuin ihmisten. Ja niinhän se juuri onkin, sillä mikäli luonto ja eläimet voivat huonosti, ihmisetkin voivat huonosti.

NSDAP, päinvastoin kuin muut (lakkautetut) puolueet, keskittyy ihmisten hyvinvointiin keskittymällä luonnon hyvinvointiin. Yksinkertaista, Dr. Mengele.

Ilkka Remeksen kirjassa Saksa ja Japani ovat valloittaneet Neuvostoliiton. Neuvostoliitto ei kestänyt kahden rintaman sotaa.

Englannin kanssa on tehty rauha sen jälkeen kun pommikoneista on pudotettu pehmonalleja ja karamelleja Lontoon keskustaan. Englannin asema on turvattu rauhansopimuksella, joka itse asiassa vahvistaa Englannin asemaa siirtomaavaltana.

Englanti on luopunut Välimeren tukikohdistaan, mutta jatkaa kaupallista rauhanomaista kauttakulkuaan Intiaan ja Indonesiaan, mikä on yksi Englannin uusista siirtomaista.

Suomi ei edennyt Stalinin kanavaa pidemmälle.

Saksa on Suomen suurin kauppakumppani, samaten kuin muu yhdistynyt Eurooppa.  Eurooppa on yhdistynyt tietenkin Saksan johdolla.

Yhdysvalloissa rehottaa liberalismi ja kaikenlaiset sairaat taipumukset ja luonnottomuudet.

Ote pääministerin haastattelusta

Näissä oloissa Saksa haluaa pysäyttää ilmastonmuutoksen ja Suomi näyttää hyvää esimerkkiä muulle maailmalle.

”Itse näkisin (Saksan) kanslerin viestin hyvin rohkaisevana”, pääministerin nuorekas, terävä ääni sanoi (radiossa). ”Saksassa on viime vuosina entisestään kiihdytetty ilmastonmuutoksen vastaisia toimia. On totta, että Euroopan taloustilanne, Saksan eritoten, hidastaa kestävän kehityksen hankkeita. Meillä Suomessakin on taloushaasteita, mutta haluamme edetä aiempien suunnitelmien mukaisesti vaikka sitten velanottoa lisäämällä…”

”Kaiken perusta niin Saksassa kuin meillä Suomessakin on se, että me valtiojohdossa haluamme muuttaa ihmisten käyttäytymistä. Uusia keinoja hallituksen energia- ja ilmastostrategian eteenpäin viemiseksi löytyy koko ajan. Olemme kärkimaita maailmassa esimerkiksi liikenteen muuttamisessa fossiilittomaksi.”

”Olemme sähköistäneet autokantaa, mutta vielä tärkeämpää on yksityisautoilun dramaattinen vähentäminen. Lihansyönnin vähentämisessä olemme maailman johtava maa. Tuulivoimaa tuemme tuntuvin verovaroin ja turpeen käytön kielsimme. Olemme kaiken kaikkiaan nostaneet Suomen jossain suhteessa jopa Saksan edelle ekofasismin kärkimaana maailmassa”

Kaikkea se Remes keksiikin. Niin, ja se tunnus, hakaristi, on päätetty muuttaa vihreäksi sen oltua aiemmin mustan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu