Virheelliset väitteet WTC-turmissa saivat laajan julkisuuden. Nanotermiitti

Pannukakkuteoria

Pannukakkuteoria pääsi globaaliin levitykseen.  Lattiat litistyivät toistensa päälle ja WTC-tornit olisivat muka sortuneet kuin kerrokset olisivat pannukakkuja.

Mutta kun eivät lattiat irtoa.

Lattiat kiersivät keskirunkoa , eivätkä ne irtoa kiinnityksistään kuin vasta rakennuksen sortuessa.  Eli tässä on tehty johtopäätös väärässä järjestyksessä, lattioiden irtoaminen ei aiheuta romahdusta vaan lattiat lähtevät liikkumaan vasta kun teräksinen keskirunko alkaa painua kasaan.

Jopa virallinen tutkimusraportti tyrmää pannukakkuteorian. Pannukakkuteoria pääsi kuitenkin laajaan kansainväliseen levitykseen turman jälkeen.

Teorian laati piskuinen insinööritoimisto jolla ei ollut juuri muuta toimintaa. Hämmästyttävää.

Isoilla toimistoilla ei ollut mitään sanottavaa, mutta kimeä-ääninen Mikki Hiiri tulee ja sanoo: ”Sata kerrosta yhdellä iskulla”!  Ja kaikki uskovat välittömästi.  Kuka tämän Mikki Hiiren oli tilannut ja eikö ketään viisaampaa löytynyt lausunnonantajaksi?

Varmaan monet uskovat vieläkin pannukakkuteoriaan.  Ihmiset ehkä tuntevat vetoa yksinkertaiseen ajatteluun ja helppoihin selityksiin.

Johdotus

Pian sortumisen jälkeen aprikoitiin laajasti, olisiko rakennukset voitu purkaa panostamalla rakennus etukäteen. Tähän sanottiin, että sehän vaatisi kilometrien pituiset kaapelien vedot rakennukseen.  Johan vuokralaiset ihmettelisivät jos kaapeleita vedeltäisiin kerrosten läpi ja kilometritolkulla.

Tämä on virheajattelua, suorastaan huijataan ihmisiä virheellisille ajatuspoluille. Nimittäin voidaan käyttää radiosytyttimiä.  Ei tarvitse vetää kaapeleita.

”Trotyyliä ei käytetty”

Koska räjähdysääniä ei ollut, räjähdysaineita ei käytetty.  Varsinkin WTC 7:n tutkimuksessa vedotaan siihen ettei räjähdysääniä kuulunut.

Väärin, on myös äänettömiä räjähdysaineita.  Lähinnä tulee mieleen termiitti.  WTC 7:n metallinäytteessä havaittiin runsasta korroosiota, se on merkki termiitin käytöstä.

”Termiittiä ei käytetty”

Virallisessa NIST:n tornien onnettomuusraportissa mainitaan että termiitti olisi räjähdysaineena liian hidasta eikä voi ajatella sillä olevan osuutta sortumisissa.

Väärin. On olemassa myös nopeaa termiittiä.

Nopea termiitti

Hypoteettisesti, jos ajatellaan että rakennus olisi purettu tarkoituksellisesti, olisi tietenkin käytetty radiosytyttimiä.

Ja sitten mielellään nanotermiittiä. Kun jauhe on erityisen hienojakoista, se tehoaa nopeasti. Erittäin nopeasti.
Nanotermiittiä käyttävät vain sotavoimat. Nanotermiitti ei ole mitään rautakauppatavaraa.

Nanotermiitistä kietaistaan nauha teräsonteloprofiilin ympärille, mielellään 45 asteen kulmassa, asennetaan sytytin ja se on sillä selvä.  Joka viidenteen kerrokseen riittää, ehkä riittää joka kymmenenteen.  Mistäs minä tietäisin.  Radiosytyttimet ajastetaan keskenään.

Aivan kuten palomiehet kertoivat, kuului pum-pum-pum, radiosytyttimet sytyttivät termiitin hallitussa sarjassa.  Jos ne pamahtelisivat epäjärjestyksessä, rakennus sortuisi minne sattuu, silloin se ei enää sortuisi omalle jalanjäljelleen.  Rakennus on lopulta hyvin kapea ja korkea.  On tehtävä tarkkaa työtä ja suunniteltava tarkasti että rakennus sortuu ilman että se kaatuu.

Nanotermiittiä käyttävällä taholla pitää olla suhteita sotavoimiin, joko USA:n, Venäjän tai vaikkapa Israelin sotavoimiin. Kyllä varmaan Englannillakin sitä on. Olisiko Suomen puolustusvoimilla? En yhtään tiedä enkä tiedä vastaisivatko vaikka kysyisin.

Nanotermiittiä havaittu

Erittäin monet ihmiset keräsivät WTC-turmasta kertynyttä pölyä ikkunalaudoiltaan purkkiin. Surullinen muisto surullisesta päivästä.

Nyt näitä pölyjä on analysoitu. Enimmin on tietenkin betonipölyä, sitten asbestikuituja. Mutta pöly sisältää myös teräksen mikrorakeita.

Mikrorakeissa näkyy nanotermiittiä.

Kemia on ihmeellinen tiede. Uima-altaallisesta vettä voidaan havaita pisara doping-ainetta.

Ja mikrorakeesta terästä voi havaita pienen jäämän nanotermiittiä.

Huh. On se kovaa. Tappaa 3000 ihmistä. Tieten tahtoen. Ai niin mutta sehän olisi jo uusi salaliittoteoria. Pysytään toistaiseksi havainnoissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu