Sanna Marinin kuntavaalitentin tulos ” sosialistinen Suomi, jota hän johtaa”

 

 

Puheenjohtaja Sanna Marinin kuntavaalitentti oliva valaiseva. Hän oli ylimielinen ja ylitti  silmää räpäyttämättä annetut aikarajat, joista tähän mennessä haastatellut pitivät kiinni. Kumma ettei tätä kommentoitu! Edelleen vastauksissa tuli puhetta kuin Krista Kiurulta, eikä hän välittänyt toimittajien pyynnöistä pitäytyä lyhyissä vastauksissa. Toimintatapa on sama kuin hallituksella. Pelisäännöistä ei pidetä kiinni kuten esimerkiksi itse sovittujen menokehitysten ylittämisessä. Puheenjohtaja Marin katsoo, että, jos sovitut toimintavat ovat ristiriidassa hänen tavoittensa kanssa, pelisäännöt voi unohtaa. Tästä on tihkunut tietoja myös hänen toimistaan kulissien takana. Poliitikko Sanna Marin näyttää olevan hyvää diktaattoriaineista.

Asiapuolella puheenjohtaja Marinin pääviesti oli: rahat tasan riippumatta siitä tekeekö jotain vai ei. Yritteliäät ja aikaansaavat ihmiset joutuvat maksamaan saamattomien elämän. Saamattomien, jotka on tehty riippuvaiseksi yhteiskunnan tuista. Heille pitää tarjota aina uutta etua aikaansaavien rahoilla, jotta saadaan äänet ostettua vaaleissa; vappusatasesta vappumiljardiin. Tätä kakun jakoa johtaa puheenjohtaja Marin, koska hän tietää, mitä ihmiset tarvitsevat. Puheenjohtaja Marinin koulunkäynti on mennyt hukkaan. Hän ei muista (?) kommunismin tuhoa. Missä hän menee vikaan? Ihminen ei ole hallinnollisia määräyksiä totteleva objekti, vaan jokainen ihminen on erilainen  ja itsenäinen ajatteleva olio, joka pyrkii omalta osaltaan omaan parhaaseen tilanteeseensa. Ihmisoikeudet on unohdettu ihmisen perusolemuksen lisäsäksi.

Puheenjohtaja Marin on myös oivaltanut kepun ajaman maakuntauudistuksen merkityksen valtapyrkimyksilleen. Maakuntauudistus tarkoittaa vallan keskittymistä kunnista poliittisille byrokraateille. Vallan hajautuminen kuntiin tuhotaan jättämällä kunnat näpertelemään pikkuasioiden kanssa, jotka ovat riippuvaisia valtion rahallisesta tuesta. Samalla syntyy oivia paikkoja uudella organisaatiotasolla uskollisille kannattajille. Ne hoitavat tarvittavan poliittisen ohjauksen. Asiaosaamisella ei ole enää merkitystä. Näin saadaan koko maa puheenjohtaja Marinin nuijan alle. Hän kertoo mitä pitää tehdä ja mitä ei. Oma ajattelu on kielletty, sillä vapaus on sallittu vain demarien puolueneuvoston hyväksymissä puitteissa.

Tästä kaikesta seuraa ensinnäkin, että suomalaiset jakautuvat maksajiin ja edunsaajiin. Heidän ihmisoikeutensa eivät ole yhteläiset. Maksajien täytyy elättää toiset. Heillä on vain velvollisuuksia ei oikeuksia. Se on päinvastoin kuin edunsaajilla. Tämä johtaa siihen, että yrittäminen ja halu päästä eteenpäin loppuu Suomessa. Suomen kehitystä eteenpäin vievät ihmiset hakeutuvat muihin maihin. Talous, joka on väline hyvien asioiden toteuttamiseen, heikkenee, etenkin suhteesssa muihin Pohjoismaihin. Hyvinvointiyhteiskunnasta alkaa tulle pahoinvointiyhteiskunta. Miksi? Puheenjohtaja Marin ei halua ymmärtää, mikä ihminen on! Tärkeintä on puheenjohtajan valta.

Ihmetellä täytyy, miksi kepu, vihreät ja rkp tukevat hallituksen nykyistä linjaa. Kepu varmaan siksi, että se vain maa-ja metsätalousaatteen (n. 5% väestöstä) omaavana tahona voi tuskia tuntematta tehdä erillaisia diilejä, kunhan niissä on euroja 5 %:lle.  Tästä on esimerkkinä turvetuottajien saamat 70 miljoonaa euroa. Joku ilkeäkielinen voisi kutsua puoluetta poliittiseksi huoraksi. Vihreät eivät tajua, että sosialismi on ollut ja on eräs pahimpia ympäristötuhojen aiheuttajia. Vallan tuntomerkit, esimerkiksi oma virkabemari, ovat sokaisseet johdon. Ehkä kuitenkin eniten pitää ihmetellä rkp:n tukea linjalle. Olisi kiva kuulla rkp:n elinkeinoeleämän edustajilta, miksi he kannattavat sosialismiin siirtymistä.

Kuntavaalien äänestäjät tietävät nyt, mitä on odotettavissa nykyisen hallituksen puolueilta. Heidän linjanvetonsa vaikuttavat voimakkaasti kuntienkin mahdollisuuksiin toimia. Etenkin pääkaupunkiseudulla tulee muistaa, että hallituspuolueet tukevat tulonsiirtojen lisäämistä alueelta muualle Suomeen.  Soteuudistus on yksi uusi mahdollinen tapa tulonsiirtoihin. Se pakottaa kuntia veronkorotuksiin. Perustotuus on, että talouden hoito ja ihmisen ymmärtäminen ovat päävälineitä matkalla hyvinvointiyhteiskuntaan. Äänestäjillä on nyt valta valita, haluavatko ne hyvinvointi – vai pahoinvointiyhteiskuntaa!

+13

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu