Sanna Marinin politiikan motto: Hyödynnä suomalaisten kateutta ja osta äänet toisten rahoilla

Pääministeri Marin on pyrkinyt olemaan vastaamatta konkreettisiin kysymyksiin ja puhunut yleisesti kauniilla sanoilla. Yksin hän kertoo hyvät asiat ja huonot hän jakaa viisikon kanssa. Kuntavaalit lähestyvät ja jo hieman rapistunut brändi rakoilee. Saa nähdä milloin kansa ymmärtää, mikä näyttää olevan poliitikko Sanna Marinin tavoite; sosiaalidemokraattinen diktatuuri, jossa hän on pääministeri. Valtamielessä asetelma olisi kuten Unkarissa. Politiikan sisältö olisi toki toinen.

Varovaisuudestaan huolimatta Sanna Marinin suojaus välillä putoaa. Se tapahtuu yleensä tasa-arvo tai eriarvoisuus -, miten sen nyt haluaa, kysymysten yhteydessä. Viimeksi näin tapahtui, kun puhuttiin rokotepassista. Kokoomus esitti, että rokotuksen saaneilla olisi oikeus esim. mennä teattereihin tai ravintoloihin muutoin sulkujen ollessa voimassa. Sanna Marin vastasi välittömästi, ettei sitä tehdä, koska se ei ole tasa-arvoista. Hän tarkoittaa sillä sitä, että ei rokotetut joutuisivat eriarvoiseen asemaan rokotettuihin nähden, koska eivät pääsisi esim. teatteriin. Syy olisi se, että he olisivat riski muille ihmisille.  Eli jos kaikki eivät pääse, ei kukaan pääse, vaikka osan pääsykiellolle ei ole mitään perustetta. Tämä on selkeä ilmiö suomalaisesta kateudesta: jos jollakin on hyvin, se on alennettava tasolle, jolla kaikilla on yhtä huonosti. Tämä on vasemmistodemarien ja vasemmistoliittolaisten ideologia, joka muistuttaa kommunismia. Siinä järjestelmässä vain vallassaolevalla poliittisella eliitillä menee hyvin. Sanna Marin ei halua muistaa rokotepassin osalta sitä, että se mahdollistaisi osaltaan yhteiskunnan avaamisen turvallisella tavalla. Se säästäisi veronmaksajien rahoja. Toisaalta mikäli kielto olisi päällä rokotetuille, se tarkoittaisi heidän henkilökohtaisen perustuslaillisen vapauden rajoitusta perusteettomasti. Kateus ei ole peruste.

Helsingin Sanomien vieraskynäpalstalla, josta on muuten tullut demarien viestintäväylä, 9.4.2021 Lena Näre ja Sari Näre ilmoittavat, että työttömiä rankaiseva aktivointi johtaa vain työttömän passivoitumiseen. Heidän mielestään työttömien tulisi antaa vapauttaa energiansa itsensä kehittämiseen ja ideoidensa toteuttamiseen. Tämä tapahtuisi tietenkin työtä tekevien eli veronmaksajien rahoilla. Näyttää siltä, että kirjoittajat ovat hakeneet joistakin tutkimuksista yksittäisiä johtopäätöksiä, jotka tukevat heidän esittämäänsä päämäärää. Miten esim. peruskoulunsa päättäneet ( vuosittain tuhansia), jotka ei osaa kunnolla lukea, kirjoittaa ja laskea, vapauttavat energiansa? Nyt on oppivelvollisuutta pidennetty. Mutta miten se auttaa, jos ei kykene oppimaan. Rahalla putsataan tilastoa ja lakaistaan ongelma muutamaksi vuodeksi maton alle. Sieltä se sitten pulpahtaa myöhemmin esiin. Mikä näissä kaikissa on vikana? Kyse on ihmiskäsityksestä, joka ei ole realistinen. Hyvät ajatukset perustuvat ihmisluonteeseen, jota ei ole olemassa. Väärän tiedon viljely on tahallista oman vallan maksimointiyritystä.

Kaikki ihmiset ovat erilaisia perimämme rakenteen ja ympäristötekijöiden takia. Perimän peruslinjauksia ei voi muuttaa, mutta ympäristö vaikuttaa saatujen ominaisuuksien/kyvykkyyksien kehittymiseen. Perimästä johtuen ihmisten jakautuminen jonkun ominaisuuden sisällä, on matemaattinen tulema. Ihmisten jakauma ominaisuuden sisällä noudattelee pitkälti  Gaussin käyränä tunnettua jakaumaa. Esimerkiksi työhalukkuden osalta tämä tarkoittaa sitä, että noin 10-20 ihmisistä on joko työtä vieroksuvia tai työ narkomaaneja. Loput ovat enemmän tai vähemmän noita mainittuja ominaisuuksia. Työhön haluttomia ei voi työhön hyvällä houkutella. Heidät pitää muutoin motivoida työn tekoon. Työttömien joukossa työhaluttomien osuus on mainittua 10-20% :a suurempi. Tämä johtuu siitä, että työllistymisprosessin aikana, suuri osa työhaluttomista on hyvien työttömyystukien takia siivilöitynyt työttömiksi ja työhaluiset työllistyneet. Työhaluttomat hyväksikäyttävät järjestelmää ja maksattavat elämänsä toisten veronmaksajien rahoilla. Se motivoi heitä äänestämään vasemmistolaisia poliitikkoja, jotka jakavat muiden työn tuloksia.

Yleisesti ottaen yhteiskunta tulisi rakentaa niin, että se turvaa elämisen puitteet KAIKILLE. Ihminen itse halitsisi eläämäänsä yhteisesti sovittujen periaatteiden mukaisest. Periaatteet ovat kaikille ihmisinä samat. Erilaiset kyvykkyydet eivät ole eriarvoisuutta vaan ihmisten luontaista erilaisuutta. Sen seuraukset tulee hyväksyä jo YK :n ihmisoikeusjulituksen mukaisesti.  Puitteissa on ensisijaisesti kyse terveydestä, koulutuksesta ja turvallisuudesta. Ihmisten tulee muilta osin pääsääntöisesti ottaa vastuu omasta elämästään. Se on yksilön autonomiaa. Vain niitä, jotka eivät terveydellisistä syistä kykene huolehtimaan itsestään, tulee yhteiskunnan erikseen tukea. Lyhtaikaisia muitakin poikkeuksia löytyy. Mutta järjestelmän ei tule sallia sitä, että joku elää toisten ponnistuksilla pysyvästi tai pitkijä aikoja. Nyt erilaisten etujen lisäämisen myötä ihmisten oma vastuu elämästään on vähentynyt ja yhteiskunnan vastuu on kasvanut. Ihmisten elämä tehdään yhä riippuvaisemmaksi yhteiskunnasta, jota on rakennettu ja aiotaan rakentaa nettoveronmaksajien, joiden motivaatio tapetaan, rahoilla. Tämä on Sanna Marini hallituksen politiikan ydin.

Tulevaisuudessa histrijoitsijat ihmettelevät, miten maailman onnellisin kansa antoi tuhota hyvinvointivaltionsa. Vastaaus on yksinkertaisesti vasemmiston vallanhimo, jota nyt toteuttaa poliitikko Sanna Marin. Historijoitsijat tullevat myös ihmettelemään miten kepu ja rkp saattoivat tukea tuota politiikkaa. Eivätkö hekään tajunneet, että he sahaavat omaa oksaansa?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu