And The Statement of The Day is…

VIELÄ KERRAN: RAUTALANGALLA

 

 

 

 

”The UN’s Deeply Perverted Understanding of “Human Rights.”

 

 

Yhtenäiskulttuurisen ajan muistolle.

R.I.P.                                                                                         

 

 

Sukupuoli-ideologia vahingoittaa lapsia: American College of Pediatricians, Amerikan lastenlääkäreiden akatemia kannustaa opettajia ja lainsäätäjiä hylkäämään kaikki linjaukset, jotka ehdollistavat lapset hyväksymään normaalina elämänä kemialliset ja kirurgiset toisen sukupuolen imitaatiot.

Faktat – ei ideologia – määrittelevät todellisuuden.

Fakta 1. Ihmisen sukupuoli (sex) on objektiivinen, binäärinen biologinen ominaisuus.

XY ja XX ovat geneettisiä markkereita terveydelle, eivät markkereita sairaudelle.

Normi ihmisen suunnittelussa on syntyä mieheksi tai naiseksi.

Ihmisen seksuaalisuus on binääristä luonnostaan, ja sen ilmiselvä tarkoitus on lisääntyminen ja lajimme kukoistaminen.

Tämä periaate on itsestäänselvä.                                 

Äärimmäisen harvinaiset kehityshäiriöt sukupuolessa ovat kaikki lääketieteellisesti tunnistettavia vääristymiä seksuaalisuuden binäärisestä normista, ja ne tunnistetaan asianmukaisesti häiriöiksi ihmisen kehityksessä.

Henkilöt, joilla on tällaisia sairauksia, eivät muodosta kolmatta sukupuolta.

 

Fakta 2. Kukaan ei synny sukupuoli-identiteetin (gender) kanssa. Kaikki syntyvät biologisen sukupuolen kanssa.

Sukupuoli-identiteetti, eli tietoisuus itsestä miehenä tai naisena, on sosiologinen ja psykologinen konsepti, EI biologinen käsite.

Kukaan ei synny tietoisena miehuudestaan tai naiseudestaan: tämä tietoisuus kehittyy ajan mittaan ja, kuten kaikki kehitysprosessit, voi häiriintyä lapsen subjektiivisten käsitysten, ihmissuhteiden ja ikävien kokemusten vuoksi varhaislapsuudesta alkaen.

Ihmiset, jotka “tuntevat olevansa vastakkaista sukupuolta” tai “jotain sukupuolten välissä” Eivät muodosta kolmatta sukupuolta.

He pysyvät biologisesti miehinä ja naisina.

Fakta 3. Henkilön uskomus siihen, että hän on jotain muuta kuin hän todellisuudessa on, on parhaimmillaankin merkki vain tasapainottomasta hämmentyneestä, todellisuudesta hämärtyneestä ajattelusta.

 

Kun muutoin terve biologinen poika uskoo olevansa tyttö tai muutoin terve biologinen tyttö uskoo olevansa poika, on hänellä objektiivisesti määriteltävä psykologinen ongelma, joka piilee mielessä, ei ruumiissa, ja sitä tulisi hoitaa sen mukaan.

Nämä lapset kärsivät sukupuolidysforiasta, joka aiemmin tunnettiin sukupuolen identiteettihäiriönä, on tunnustettu psyykkinen sairaus viimeisimmässä diagnostiikkaoppaassa, jonka Amerikan psykiatrien yhdistys on hyväksynyt.

Psykodynaamiset ja sosiaalisen oppimisen teoriat sukupuolidysforiasta Eivät koskaan ole tulleet todistetuiksi vääriksi.

Fakta 4. Puberteetti ei ole sairaus, ja puberteetin estävät hormonit voivat olla vaarallisia.

Korjattavissa tai ei, puberteetin estävät hormonit tuottavat sairaudenomaisen tilan – puberteetin puuttumisen – ja rajoittavat aiemmin biologisesti terveen lapsen kasvua ja hedelmällisyyttä. https://www.foxnews.com/us/missouri-school-district-embraces-gender-neutral-bathrooms 

 

Fakta 5. Diagnoosioppaan mukaan 98% sukupuolestaan hämmentyneistä pojista ja 88% tytöistä lopulta hyväksyvät biologisen sukupuolensa sen jälkeen, kun luonnollisesti ovat läpikäyneet puberteetin.

”Naisen ja miehen biologinen rakenne ja aineenvaihdunta ovat täysin erilaiset, ja kromosomisto jää entisenlaiseksi myös sukupuolen kirurgisen manipulaation jälkeen.”  – Filosofian tohtori J. Sakari Hankamäki.

Fakta 6. Lapset, joihin käytetään puberteetin estäviä hormoneita, jotta he voivat imitoida toista sukupuolta, tulevat tarvitsemaan hormonikorvaushoitoa myöhäisessä teini-iässä.

Nämä hormonit (testosteroni ja estrogeeni) liitetään vaarallisiin terveyshaittoihin, kuten korkeaan verenpaineeseen, veritulppiin, halvauksiin ja syöpään.

Fakta 7. Itsemurhariski on 20 kertaa suurempi aikuisilla, jotka käyttävät hormonihoitoa ja käyvät sukupuolenvaihdosleikkauksessa, jopa Ruotsissa, joka on yksi LGBTQ-kannustavimmista maista.

Kuka myötätuntoinen ja järkevä ihminen tuomitsisi nuoren lapsen tähän kohtaloon tietoisena siitä, että puberteetin jälkeen 88% tytöistä ja 98% pojista hyväksyisi sukupuolensa todellisuuden ja saavuttaisi aidon psyykkisen ja fyysisen terveyden tilan?

Fakta 8. Lasten ehdollistaminen uskomaan, että elinikäinen kemiallinen ja kirurginen toisen sukupuolen matkiminen on normaalia ja terveellistä, on lasten

kaltoinkohtelua.Image

Sukupuoli-identiteetin häiriöiden kannustaminen normaaleina julkisen opetuksen ja poliittisten linjausten kautta hämmentää lapset ja vanhemmat johtaen useampien lapsien päätymiseen “sukupuoliklinikoille” hakemaan puberteetin estäviä hormoneja.

Tämä vuorostaan käytännössä takaa sen, että he tulevat “valitsemaan” eliniän karsinogeenisiä ja muuten toksisia hormoneja, ja tulevat todennäköisesti harkitsemaan tarpeetonta kirurgista silvontaa omille ruumiinosilleen nuorina aikuisina.

Määrätyt tahot siis toivovat, että me aivopesisimme lapset uskomaan, että psyykkinen sairaus on normaali tila, ja sen asianmukaista hoitoa on kehon silvonta ja hormoneilla tehty manipulaatio.

Määrätty taho haluaa opettaa lapset uskomaan johonkin, mitä biologisesti ei ole olemassa: kolmanteen sukupuoleen.

Kuinka selviytymiskykyinen tulee seuraavan sukupolven suomalaisista, kun multikulturistit ja trans-aktivistit pääsevät aivopesemään lapsen uskomaan valheisiin, joista tulee lapselle koitumaan merkittävää haittaa?

Vastuullisten vanhempien kannattaa vakavasti harkita jo lasten kotikoulutusta.

YKn pervertoituneesta ”ihmiskäsityksestä: Gender Mainstreaming tarkoittaa juuri yhteiskunnan sukupuolettomuutta tai yhden sukupuolen yhteiskuntaa.

Käsitteeseen kuuluu ajatus siitä, että sukupuoli on vain ympäristöstä omaksuttu konstruktio, ja siten tytöt saattavat olla paljon enemmän poikia ja pojat tyttöjä otollisemmassa ympäristössä, jossa perinteiset sukupuoliroolit on hävitettävä tai niitä vaihdeltava.

 

 

Etenkin pojista tulee tehdä tyttömäisempiä.          Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

 

Pidetään selvänä, että transseksuaaleja tulisi olla paljon enemmän kuin nyt, ja sukupuolenvaihdos-aihetta opetetaan jo lapsille.

Vaikeasti määriteltävä tai kansalta mieluummin piilossa pidetty ”gender mainstreaming” on EU:n ja YK:n virallinen ja keskeinen ideologia.

Tämä juontaa juurensa 70-luvun tyypin feminismistä.

 

Tämä on johtanut esimerkiksi ”sukupuolisensiibeleiden lastentarhojen” perustamiseen.

Niissä tapahtuu myös kaikenlaista järjettömyyttä. https://www.washingtonpost.com/opinions/2019/05/13/california-wants-teach-kindergartners-about-gender-identity-seriously/

Tätä agendaa ajavat esittävät olevansa moraaliltaan korkeammalla tasolla kuin muut, ja muutenkin parempia ja esimerkillisiä ihmisiä, mutta tosiasiassa monet heistä ovat tasapainottomia, joilla ei ole muuta annettavaa yhteiskunnalle ja ihmisille kuin sitä tasapainottomuuttaan, ja illuusiota rakkaudesta, ikään kuin näissä tätä genreä ajavissa ihmisissä olisi mukamas enemmän rakkautta kuin normaaleissa perheissä ja ihmissuhteissa.

 

Viite: https://www.acpeds.org/the-college-speaks/position-statements/gender-ideology-harms-children

EskoHanelius

Kai jonkin sortin kansalaisjournalisti. Yhteiskuntavaikuttaja? And in english: " I have had studies in Political science, Political history, Media and communication and Social politics in the Faculty of Social Sciences at the University of Helsinki. I have also had studies in Film-making and Theater art(science). Art, history and cultural activities (incl. painting, drawing, short films(= at the moment short GIF´s) and photographing) are mine favourite keen of interests, but above all is my faith in Lord Jesus and to the word of God, the Bible. I also believe that creativity is a gift from God which is meant to be used and enjoyed with pleasure. Talents are given to be used – that means also our mind and understanding. More my thoughts here https://vartiopaikalla.org/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu