Suomessa ei osata markkinoida

Vaalien isompi rahallisesti panostus (kotijakelu Matinkylään) taitaa jäädä väliin, ei liene järkevästi toteutettavissa nyt.

Uskomatonta miten huonosti jakelu(-ja paino)firmat markkinoivat Suomessa – ei mikään ihme että PS paikallisosasto myös kehoittaa hankkimaan vaalimateriaalinsa VistaPrintista.

Tyyliin olisi ollut tonnin setelitukko tarjolla, mutta helvetti miten vaikeaksi ovat tehneet (ja jonkinlaiset oddsit olisi ollut että olisin hankkinut jakelua muuallekin tai vähintään samalla painattanut vaalimainokset + muut promotuotteet). Ei minua kiinnostaa alkaa opetella vaaliesitteiden taittoa alusta alkaen ja viime kerran graafinen suunnittelija on perhekiireiden parissa + aikaa vaalinumeroista ennakkoäänestyksen alkamiseen (alkaa huomenna) oli vain 1,5 viikkoa.

Kerro minut 30000:lla ja saat potentiaalia esiin. Toki osa mainosjakajista toimii vain kaupungeissa ja iso osa ehdokkaista on persaukisia / muuten vain ”suostuteltuna” ehdolla, mutta luulisi markkinan kiinnostavan. Lisäksi samalla olisi mahdollista saada uusia asiakkaita myös muita osa-alueita silmälläpitäen – monet ehdokkaat ovat kuitenkin yrittäjiä tai ehdolla useammissa vaaleissa.

Vistaprintin suunnittelusysteemit ja helppous ja nopeahkon oloinen toimitus ovat kyl mahtavat. Mutta jakelua koteihin sieltä ei löydy – olisiko potentiaalia luotettavalle yhteistyökumppanille?

Ja tässä vaalipropagandaa:

Tarjolla mm. tiukkaa taloudenhoitoa ja sijoittajien + pokerinpelaajien asioiden ajamista. Jälkimmäisiä ei toki näissä vaaleissa pääse juuri ajamaan.

Ensimmäistä sen sijaan kunnissa tarvitaan, etenkin Espoossa joka on valumassa eliittikunnasta roskasakkiin. Olen usein helvetin nuuka omissa raha-asioissani, ja olen sitä myös yhteisissä raha-asioissa.

P. S. Äänestä 107 Espoossa – markkinoi kaverille kans!

0
eskovirri
Sitoutumaton Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

34-vuotias pokerinpelaaja ja harrastelijasijoittaja.

Ehdolla Espoossa kunnallisvaaleissa 2021 Perussuomalaisten listalla (sitoutumaton). Vaalinumero 107.

Nykyään Espoosta, aiemmin Helsingistä. Valtiotieteiden kandidaatti, gradu työn alla poliittisesta historiasta (HY). Poliittisesti keskellä oleva pragmaattinen järkiliberaali. Arvostan suoraa ja rehellistä puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu