Vastaus kansanedustaja Hjallis Harkimolle

Arvostamani edustaja Harkimo,

Otit tänään Puheenvuoro-blogissasi kantaa käytyyn keskusteluun virkanimityksistä. Koska mainitsit kirjoituksessasi myös minut haluan hieman oikoa väitteitäsi.

Raimo Luoma on pitkäaikainen valtion virkamies ja työskennellyt valtaosan virkaurastaan juuri työ- ja elinkeinoministeriössä sekä tämän edeltäjässä kauppa- ja teollisuusministeriössä. Työskentely pääministerin valtiosihteerinä ei tietenkään poista näitä virka-ansioita. Ehkä pääministerin avustamisen voisi jopa ajatella lisäävän osaamista.

Tuskin Liike Nyt:in perustajiin lukeutuva Mikael Jungnerkaan on pätemätön nykyisiin tai tuleviin tehtäviinsä sen takia, että hän on toiminut SDP:n puoluesihteerinä ja pääministerin avustajana.

Ei kai myöskään Supon päällikkökään muutu osaamattomaksi sen takia, että hän oli kokoomuslaisen sisäministerin avustajana ennen nimitystään Supoon.

Asiallisen keskustelun toivossa,

Eveliina Heinäluoma

eveliinaheinaluoma

Olen 32-vuotias helsinkiläinen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu ja SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri. Arvoihini kuuluvat vahvimmin tasa-arvo ja yhdenvertaisuus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu