Entä, jos koronakriisi ei hevin häviää?!

koronakriisi taas vallitsee maailmaa huolimatta maiden asemasta ja elintasosta, mitä tarkoittaa, että koko planeetan ihmiskunta on vaarassa!

Tämä on juuri se merkillinen tosipaikka, jolloin selviää meille, kuinka eritoten kehittyneet ja rikkaammat maat, jotka ovat olleet vuosien varrella ylpeitä ihmisoikeudestaan, tasa-arvostaan ja demokratiastaan suhtautuvat tilanteeseen.

Rahalla on tässä tietysti se tärkein rooli, sillä työpaikat jatkuvasti häviävät, josta seuraa pienemmät tulot, vaikka kulujen määrä sen rinnalla kasvavat.

Asialla on muitakin synkkiä ulottuvuuksia.

Työttömyyden aiheittamat mielenterveusongelmat, varastamisen määrän kasvu, perheväkivalta, yhteiskunnan turvattomuus ja niiden hoitamisen kustannukset ovat tärkeimmät sivuvaikutukset.

Nyt olemme kohtalokkaassa risteyksessä.

Nimittäin, jos valtioiden kassat tyhjenevät jatkuvasti ja ihmiset kärsivät köyhyydestä, niin on todellinen kaaos odotettavissa.

Mutta, jos etenkin Lännen valtiot aikovat totisesti tehdä jotakin asialle, niin silloin niiden pitää päästä rikkaiden varoihin käsiksi.

Ne voisivat ruveta perimään heiltä joko kovempaa veroa tai vaatimaan osa heidän varoista täyttääkseen köyhyyden kuopat.

On myös harkittava, voivatko pankit luopua osasta asuntolainoista tai, jos lainan jäämä summa on pieni koko velasta?!

Kylmä ja kova koe on alkanut jo: Raha, vai inhimillisyys ja sen perässä tulema turvallisuus?

 

Farzad Moghaddam pour

Farzad

Olen Suomen kansalainen ja asunut vuodesta 1999 tässä maassa siivosti ja kunnioitettavasti. Päätavoitteeni on alusta lähtien ollut antaa mahdollisimman positiivisen, vastuuntuntoisen ja vaikuttavan kuvan maahanmuuttajista!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu