Länsi herätköön. Nainen, elämä, vapaus!

Lähes viikko on kulunut Iranin uusista mielenosoituksista muun muassa pakollista huivia,  diktatuuria ja maan monipuolista sekasortoa vastsan,  mutta Länsi ja eritoten Suomi on vain esittänyt muutaman kaavakkeenmukainen lausunto.

Internetti on kokonaan poikki ja ei kukaan tiedä,  mitä siellä on nyt tapahtumassa.

Tähän asti ainakin yli 30 ihmistä on saanut surmansa.

Tämä on islamilasvaltion taktiikka,  mitä on ennenkin käyttänyt.

Eli internet poikki,  joukko pidätykset ja sitten kukistus julmin tavoin!

Iranin kansa ei ojenna kättään Lännelle saadakseen minkäänlaista apua,  mutta ainakin odottaa,  että näkisi,  kuinka valtiot,  jotka hokevat koko ajan ihmisoikeudesta,  tasa-arvosta, sananvapaudesta ja naistenoikeudesta uskovat näitä käsitteitä ja välittävät niistä kun kyse on toisesta kansasta!

Häpeä jää Lännelle ja Pohjoismaille kun vihdoin Iranin kansa voittaa tämän taistelun.

Varmaan rauhallisen,  demokraattisen ja modernin Iranin luonnonvaroja ja energialähteitä vielä tarvitaan!??

EU saa vielä jonkin aikaa kumartaa turbaanipäisille ja toivoa,  että he tulevat järkiin,  mitä on aivan mahdotonta,  mutta kaukokatseisesti ajateltuna se vain huijaa itseään ja nauraa omalle navalleen.

Kysymys kuuluu nyt: Onko islamilainen valtio,  joka vain tukee terrorismia,  eikä tule toimeen vapaan ja modernin maailman kanssa ja vaarantaa oman ja koko Lähi-idän kansoja tyhmillä ja radikaaleilla toimenpiteillään, hyödyllisempi,  vai vapaa,  moderni, demokraattinen Iran,  joka ei ole kenellekään uhkana ja avaa porttinsa vapaalle maailmalle?!!

 

Farzad Moghaddam pour

Farzad
Sitoutumaton Vaasa

Olen Suomen kansalainen ja asunut vuodesta 1999 tässä maassa siivosti ja kunnioitettavasti. Päätavoitteeni on alusta lähtien ollut antaa mahdollisimman positiivisen, vastuuntuntoisen ja vaikuttavan kuvan maahanmuuttajista!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu