SUOMI takaisin, mistä ja, mihin!

Radiosta nykyään tulee Perussuomalaisten mainos sloganilla: Suomi takaisin!

Kun ajattelee moista iskulausetta tulee mieleen vain Trumpi ja hänen vaahtoinen suu, josta tulee lause: The graete America back.

Ei tässä kirjoituksessa nyt tarvitse käsitellä ja muistuttaa, kuka on Trump ja, mitä saavutti sillä populistesella sloganilla, mutta se, että puolue kuin PS, joka aina on yrittänyt surfata aalloilla, jotka itse mielessään rakentaa, mietityttää minua kovasti.

Ensinnäkin pitää kysyä, mikä on Suomen ja Yhdysvaltojen yhteiskohdat?!

Toiseksi miksi Suomen pitäsi aina matkia muita maita huomaamatta omat resurssit, voimavarat, puutteet, strategista asemaa, painoa ja imagoa maailmalla?!

Kolmanneksi, mitä itse mainittu puolue on saavuttanut tähän asti tälle kansalle, jolloin olisi jälleen kerran syytä luottaa siihen ja sen poliittiseen linjaan?

Mikäli Perussuomalaiset tarkoittaa, että Suomi otetaan maahanmuuttajilta takaisin, niin, keille tai mille se sitten luovutettaisiin?!

Voidaan nyt tässä otaksua niin, että huomenna kaikki maahanmuuttajat täältä lähtevät pois, (mikä on mahdotonta käytännössä, mutta esimerkistä ei riidellä), niin, ketkä täyttävät kuolujen penkit?

Ja, jos koulut tyhjenevät, niin, mihin opettajat ja koulujen henkilökunnat menisivät? Mitä keksitään heille työksi?

Ketkä sitten hoivaavat vanhuksia?!

Miten ratkaistaan kansa ikääntymistä, kun täällä kuoleman- ja syntymän luvat ovat juuri ja juuri samalla tasolla?

Näitä kysymyksiä voi esittää vaikka kuinka paljon, mutta ihmettelen, miksei poliitikko voi hankkia leipäänsä rehellisemmällä tavalla?!

Itse henkilökohtaisesti jo vuodesta 2008 olen ollut sitä mieltä, ettei Suomella ole aineellisesti, eikä henkisesti varaa ottaa niin rutkasti pakolaisia, mutta kun ajattelen asiaa suuressa kehyksessä, niin päädyn siihen tulokseen, että Suomikin on juuttunut samaan loukkuun kuin kaikki muut teollistyneet ja kehittyneet maat, jotka kärsivät kansan ikääntymisestä.

Sen lisäksi itse demokratia, jonka kautta näistä asioista päätetään on se kaksiteräinen miekka, joka välillä on monelle hyödyllinen ja toisille haitallinen…

 

Farzad Moghaddam pour

Farzad

Olen Suomen kansalainen ja asunut vuodesta 1999 tässä maassa siivosti ja kunnioitettavasti. Päätavoitteeni on alusta lähtien ollut antaa mahdollisimman positiivisen, vastuuntuntoisen ja vaikuttavan kuvan maahanmuuttajista!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu