Tasa-arvo, vai naisellinen jyrä?!

Tasa-arvosta ja erityisesti naisten oikeuksista on paljon kirjoitettu ja puhuttu, mitä välillä on mennyt liian pitkälle!

Se, että me kaikki olemme ihmisiä ja jokaisen ihmisen pitää kunnioittaa toista ihmistä ja hänen elinoikeuksia on periaate, mitä tänä päivänä ei saa unohtaa ja halveksia.

Mutta usein tuntuu, että asiaa ei sinänsä oikealla tavalla käsitellä ja ymmärretä.

Nimittäin vaikka syvistyneet kansakunnat yrittävät jatkuvasti lakisäädön kautta parantaa ihmisten elämän laatua ja korostaa tasa-arvoa, silti tuntuu, että itse ihmisen luonne ja biologisten vaikutusten roolia kokonaan unohdetaan!

Täytyy muistaa, ettei kukaan itse ole valinnut sukupuoltaan saati sitten rotuaan, kansalaisuuttaan jne.

Me ihmiset synnymme sellaisena kuin biologiset prosessit ja toiminnat määräävät, eikä siitiöltä kysytä, kummaksi sukupuoleksi haluaisi syntyä!

Ei edes ole mahdollista vastata, vaikka kysyttäisiin.

Toisin sanoen, me ihmiset olemme usein jopa jo ennen syntymäämme joidenkin biologisten määräysten uhreja, koska elämämme varrella koemme joitakin hankalia asioita, mitä johtuu juuri sukupuolemme ominaisuuksista!

Mikäli edes perusteellisesti yllä mainittua faktaa hyväksymme, kunnioitamme ja ymmärrämme, niin silloin monet naisten ja miesten välillä olevat vanhat solmut aukenevat.

Tänä päivänä huomaamme, että monessa työpaikassa, naiset ovat enemmistössä, josta koituu paljon ongelmia miehille, jotka asioivat heidän kanssa.

Usein kuulemme, että miehet eivät ymmärrä naisia hyvin, mitä pitääkin paikkansa jossain määrin, mutta toisinkin päin asia lienee oikein.

Mielestäni tämä linja jossain vaiheessa törmää umpikujaan, sillä vaikuttaa siltä, että pikkuhiljaa miehet ainoastaan sukupuolensa vuoksi jäävät sivuun tai heistä tulee vain flegmaattisia tottelijoita.

Tavallisena kansalaisena en koskaan olisi odottanut ja arvannut, että tasa-arvoa tulkittaisiin kostokaudeksi…!

 

Farzad Moghaddam pour

 

 

Farzad

Olen Suomen kansalainen ja asunut vuodesta 1999 tässä maassa siivosti ja kunnioitettavasti. Päätavoitteeni on alusta lähtien ollut antaa mahdollisimman positiivisen, vastuuntuntoisen ja vaikuttavan kuvan maahanmuuttajista!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu