Corona virus puhuttaa

Että, vain iäkkäät, tähän mennessä näin on ollut, ehkä pääsääntöisesti.
Samaan aikaan vastasyntyneestä lapsesta on tullut nuorin, josta diagnosoidaan tauti.

Todennäköisesti synnyttäjällä on täytynyt olla kyseinen virus, eikä hän varmaankaan ollut mikään vanhus.

 Mitä, jos on kysymys jostakin vakavammasta, mitä ei haluta kuitenkaan tuoda julki? Kuinka on varauduttu tiedottamisessa, hoitohenkilö resursseihin ja mahdollisesti myös näistä aiheutuvaan sekasortoiseen taloudelliseen tilanteeseen. Ja kuinka pitkäksi aikaa on varauduttava. Onko tällä taudilla huippua, jonka jälkeen voidaan keskittyä muuhun kuin tämän viruksen aiheuttamiin ongelmiin.

Tällä hetkellä virus on levinnyt jo ainakin 25 valtioon. Myös viruksen aiheuttajasta ilmestyy viikoittain uusia tietoja.

Viimeisimpänä pidetään muurahaiskäpyä, yhtä maailmalla eniten salakuljetettua nisäkästä.

Risteilyalusten ja myös rahtialusten eristäminen virustapausten ja epäilysten aiheuttamina ovat yleistyneet Aasiassa. Myös kaiken virukseen liittyvän tiedon oikeellisuuteen perustuvia kysymyksiä maailmalla nousee liittyen varmasti omaan elinkeinoon liittyvien toimenpiteiden takia.

Jäljempänä on vapaasti käännetty kohta tästä tekstistä.

” Olen kuitenkin sitä mieltä, että kaikkien kansainvälisten siirtojen, kuljetusten ja rajanylitysten osalta rahtialukset kuuluvat vähiten virusriskin piiriin, ottaen huomioon niiden roolin keskeinen merkitys toimitusketjuissa, niille on annettava etusija terveystarkastuksissa, ne on telakoitava ja käsiteltävä mahdollisimman nopeasti. Rahtialusten miehistössä on noin 15 – 30 ihmistä, jotka kaikki elävät helposti eristetyissä kortteereissa. Miksi ei laiturissa aluksia aikatauluteta, ja suoriteta testejä ja seulontoja samalla samanaikaisesti, lastin käsittelyn kanssa? Miehistöt aluksista, jotka saapuvat Kiinasta (tai mistä tahansa Aasian satamasta, joiksi he kutsuvat niitä Amerikan maissa) on kielletty lähtemästä aluksesta, kuitenkaan. Sitäkin tärkeämpää, jos on vuotanut tietoa, mukaan lukien hyvin ahdistavia, karmeita videoita Kiinasta, julkaistu jopa valtavirta medioissa, on selvästi liioiteltua, tai jopa väärennöksiä, vaikka se ei näytä väärennökseltä, ei ollenkaan. ”

 

Ja näin mennään nyt Yhdysvalloissa.

”Mutta tapausten kohotessa, alkuun Trumpin hallinnon virkamiehet ovat jyrkästi kärjistyneet vastauksissaan tulossa olevan tartuntatauti pelon keskellä Yhdysvaltoihin. Presidentti Donald Trump – joka viikkoa aiemmin vähätteli epidemiaa – on nyt antanut tiukkoja uusia toimenpiteitä, kuten ennennäkemättömiä karanteeneja ja uusia matkustuskieltoja.”

 

Tällä hetkellä taitaa olla taudin kulusta paljon epävarmuutta, jos sitä miettii, mitä WHO:n pääjohtaja ilmoittaa.

Yleensä ottaen kaikella mitä julkisesti sanotaan, on jokin perimmäinen tarkoitus, ehkäpä tuollakin.

FreeThinking

Asioita, aiheita tarkkaileva ja niiden ongelmallisuutta pähkäilevä, sanoisinpa jopa enemmän introvertti kuin ekstrovertti henkilö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu