Millainen arvo nimellä Trump on nyt tai 10 päivän päästä

Miksi Trump halusi ja ryhtyi presidentiksi. Kai hänellä oli jo ennen ensimmäistä ehdokkuuttaan tiedossa, että se tulisi vaikuttamaan hänen nimeään kantavan organisaation tulokseen ja rahallisia menetyksiä.

” Presidentti Trump on jo pitkään valittanut, että julkinen virka maksaa hänelle miljardeja. Nyt hänellä on edessään haaste virittää alkuun hänen nimeään kantava yritys, kun myös televisio kutsuu.”

” Silti presidenttiys verotti yksityisomistuksessa ollutta perheyritystä, joka ei ole tehnyt uutta hotellisopimusta sen jälkeen, kun Trump astui Valkoiseen taloon. Yhtiö hyllytti ehdotetun budjettiystävällisten hotellien ketjun viime vuonna, ja Trumpin tilinpäätökset osoittivat, että hänen parhaat rahaa tuottavat kiinteistönsä olivat suurelta osin menneet nurin. Todisteita tarjoamatta Trump väitti viime vuonna, että presidenttinä oleminen ”maksoi minulle todennäköisesti 3–5 miljardia dollaria”.

Näin kirjoitti New York Times marraskuun 8 päivän artikkelissaan ”Mitä seuraavaksi Trumpille”. New York Times ei osannut ennustaa kaikesta huolimatta, mitä kaikkea tässä ennen presidenttiyden päättymistä voisi tapahtua.

Televisio hommat arvon entinen presidentti joutunee miettimään aivan uudesta perspektiivistä eli ehkä oman kanavan perustaminen samoin kuin hän on miettinyt oman mediaverkon luomista. Ehkä siihenkin voi olla viestintäviranomaisilla omat sanottavansa. Niin keitä varten ja missä tarkoituksessa. Uskollisia ja häntä edelleen uskovia tulee riittämään vielä, kunnes huomaavat, ehkei sittenkään kaikki ollut aivan kuin heille uskoteltiin.

New York Timesin artikkeli oli lukemisen arvoinen. Varsinkin kun tietää mitä artikkelin ilmestymisen jälkeen on tapahtunut. Mahtavatko Trump organisaation tulevaisuuden näkymät sittenkään olla enää niin suotuisat?

Lehti avasi oman näkemyksensä siitä, kuinka Trump voisi ryhtyä liiketoimintaansa jatkossa hoitamaan.

” Nopein tapa, jolla Trump organisaatio kerää rahaa, on kääntää kytkintä sen kansainvälisessä kauppakoneessa, lisensoimalla Trump nimi kiinteistöprojekteihin, kuten hotelleihin ja asuintorneihin.”

Minkähän arvoinen ja haluttava nimi Trump on kaiken järjestämänsä venkoilun jälkeen. Kuinka uskottava ja houkutteleva hän tai hänen nimensä tulisi olemaan, vaalivilppi väitteiden jälkeen, ja huonona häviäjänä leimautuneena ja nimenomaan häviäjänä.

” Kun Herra Trump astui Valkoiseen taloon vuonna 2017, Trump organisaation johtajat sanoivat yhtiön jättäneen jälkeensä yli kaksi tusinaa tällaista brändäys sopimusta, mukaan lukien Kiinassa, Israelissa ja ympäri Etelä-Amerikkaa. Kun herra Trump jättää tehtävänsä, hän on suosittu joissakin maissa, ja hänen brändinsä on laajalti tunnustettu.”

Hänen nimensä voi olla tunnettu, mutta epäilen kaikesta huolimatta, että se enää voisi olla tunnustettu. Itse en ymmärtäisi mistä syystä se olisi tunnustettu?

Vaikka lehti mainitsee, että brändäys on tuottoisaa, minkä arvoista se olisi jatkossa niille yrityksille, jotka ovat jo tämän brändin käyttäjiä ja kuinka moni todella jatkossa olisi kiinnostunut tästä brändistä, varsinkin jos hänen yrityksensä ovat syyttäjien ja veroviranomaisten tutkittavana.

” Vaikka kongressi ei ehkä enää keskity yhtä paljon Trumpin liiketoimintaan, newyorkilaiset syyttäjät jatkavat tutkimuksiaan.” kirjoitti New York Times.

 

https://www.nytimes.com/2020/11/08/us/politics/trump-organization-transition.html

 

FreeThinking

Asioita, aiheita tarkkaileva ja niiden ongelmallisuutta pähkäilevä, sanoisinpa jopa enemmän introvertti kuin ekstrovertti henkilö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu