Tyhmät ja laiskat ovat asettumassa jonoon

Rohkenen epäillä, että ministeri Lindenin riisuutumista koskeva lausunto on annettu tarkoitushakuisesti, koska siihen reagoivat paljastavat sekä tyhmyytensä että asioihin perehtymättömyytensä.

Vuoden 2004 lain täydennysehdotuksesta käy hyvin selville, että vain osalla yrityksen työntekijöistä on pääsy erikseen salaisiksi luokiteltuihin tiedostoihin. Niiden käyttöä seurataan ja kaikki ulkoiset siirrot rekisteröidään, myös USB:lle tehdyt siirrot.

On äärimmäisen epätodennäköistä, että noilla ja kertomatta jääneillä muilla reunaehdoilla salaisten tiedostojen käyttöön oikeutetut henkilöt joutuisivat tarkastukseen, teoriassa se kyllä on mahdollista. Muiden osalta tarkastus on täysin mahdoton kyseisen lain puitteissa.

Kertauksen vuoksi:
PERUSTUSLAKI-asiantuntija Pohjolainen jankkasi A-Talkissa, että Lex Nokiaa  esitetään yrityssalaisuuksien leviämisen estäjänä, jota se ei kuitenkaan tee.

Väite on vähintäänkin naurettava, eikä millään tavalla liity perustuslakeihin sinänsä. Ei rattijuoppouttakaan voida estää laeilla, mutta laki on silti tarpeen. Ja lain täydennyksessähän ollaan juuri paikkaamassa havaittuja puutteita vuoden 2004 laissa.

grohn
Sitoutumaton Turku

Synt. 45 Hki., isä puuseppä. Asunto Nauvo/Turku. Bryssel 97-04. 3 lasta, 4 lastenlasta. Vaimo kuoli 2006 syöpään kotona saattohoidossa. Koulut Keravalla, paras pääsykokeessa. Laulajapoika. Sai hymypojan. Kävi viulutunneilla, yhtyeen jäsen. Alaluokilla tanhuryhmässä. Suunnistaja. Lukiossa shakkikerho. Luontokerhon siht. toimitti yhden lehden. Tutkinto: teor. fysiikka. 1970 liftailin 4 viikkoa Euroopassa. Vanhaa valtaamassa. Kitaralla flamencoa. Työura: Posti, Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia(Softan laatupäällikkö), TEKES 84-97 (erikoistutkija, koordinaattori/Finprit ja Finsoft, konsultti, perusti 60 softayrityksen ryhmän SEPIIRI, EU-infon päällikkö), virallinen kielenkääntäjä englanti - suomi 1995. Media-pelissä. Perhe-Interrail. Yrittäjä Bryssel, EU-komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensi kotona tietokoneen 76. SKEPSIS siht. 91-92, pj. 93. TV :ssä 7 kertaa. Kehitti softan, joka muuttaa kuvat musiikiksi: www.synestesia.com/cd05/2005.html Lanseerasi termit sulautetut järjestelmät (embedded systems) ja ohjelmistotuotteen hallinta (software configuration management). Keksi termin TIETOISTETTU YHTEISKUNTA. INNOVAATIO on käsitteellisesti uusi menestyksellisesti lanseerattu tuote, prosessi tai palvelu. Alikersantti. Oli komppanianmestari suunnistuksessa ja ammunnoissa. 5 kertaa islannissa. Käynyt: Chicago, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Tokio, Peking, Shanghai, Singapore ...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu