Fysiikkaa enkeleistä

Enkelit ovat monivammaisia

Ns. enkelit ovat näkymättömiä, ne eivät voi nähdä, koska näkymätöntä linssiä ja verkkokalvoa ei voi olla. Eivätkä ne kuule, koska eteerinen tärykalvo ei toimi. Puhekaan ei suju, koska eetteriruumis ei pysty synnyttämään ääniaaltoja. Enkelit ovat siis monivammaisia. Sama pätee myös ns. Jumalaan… Miten suojelusenkelit pystyvätkään hoitamaan hommansa?

Enkeleiden siivet ovat dynaamisesti huonosti suunnilteltuja. Siitä voisi päätellä, että Jumala ei ole niitä suunnitellut. Toisekseen liikkuessaan eteerisessä avaruudessa siivistä ei ole hyötyä ollenkaan.

Joo:

”Antiikin taiteen vaikutuksesta kirkkotaiteessakin alettiin 300-luvulla maalata enkeleille siivet, jotta heidät voisi erottaa kuolevaisista.” Wiki

Ai niin, Pyhällä Hengellä on myös yllämainittuja ongelmia:

Pyhä Henki laskeutui Marian ylle ennen Jeesuksen maallista syntymää. Kun Johannes Kastaja kastoi Jeesuksen, taivas aukeni Hänen rukoillessaan ja Pyhä Henki laskeutui Hänen ylleen kyyhkysen hahmossa ja taivaasta kuului ääni:

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu