Käsitteellisesti höpsö YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus

Seuraavasta voinee päätellä, että tuo julistus on piilokreationistinen:

”Kaiken perustana on ensimmäisessä artiklassa todettu ihmisarvo, joka otetaan annettuna: Kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja tasavertaisina arvoltaan ja oikeuksiltaan. Heille on annettu järki ja omatunto, ja heidän on toimittava toisiaan kohtaan veljeyden hengessä.
Voisiko tämän selvemmin enää ilmaista sitä harhakäsitystä, että ihminen saa syntymälahjaksi vapauden, järkevyyden ja oikeudentajun? Näin voi sanoa se joka uskoo, että luoja on luonut ihmisen, mutta mihin ihmeeseen tämä kaikkien ihmisoikeuksien perusta voi nojata sen jälkeen kun on selvää, että evoluutio loi ihmisen?”

Lainaus kirjasta Jari Ehrnrooth, KYMMENEN VAATIMUSTA VAPAALLE IHMISELLE.

PS:

Islam ei tunnusta YK:n n ihmisoikeuksien yleismaailmallista julistusta.

0
grohn
Sitoutumaton Turku

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. 3 lasta, 4 lastenlasta. Koulu Keravalla. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, organisoi 60 softayrityksen ryhmän, EU-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, EU-komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsiksen siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 2001 softan, joka muuttaa kuvat musiikiksi: www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu