Lasten digidementia

Lanseerasin termin digidementia keväällä 2014.

 

Lasten digidementia 17/17

Digidementia on liian nuorena aloitetun ja/tai liiallisen digitekniikan käytön indusoima ADHD:n kaltainen tila. Digiteknologia muokkaa neuroplastisesti lasten aivoja haitalliseen suuntaan.

Lähteitä:

http://www.zoneinworkshops.com/zonein-fact-sheet.html

10.3.2014:

Adhd on kehityksellinen neuropsykiatrinen häiriö, jonka syntyyn vaikuttavat sekä perimä että ympäristö.   Häiriö voi olla samassa perheessä sekä vanhemmalla että lapsella. Häiriön ydinoireita ovat vaikeudet säädellä aktiivisuutta ja tarkkaavuutta. Oireet voivat näkyä yliaktiivisuutena tai liian vähäisenä aktiivisuutena sekä keskittymisvaikeuksina, lyhytjänteisyytenä, taipumuksena hukata tavaroita tai yksityiskohtien sivuuttamisena. Impulsiivisuus voi ilmetä kärsimättömyytenä ja taipumuksena toimia nopeasti ja harkitsematta.”

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu