Mihin Jeesusta ja Pyhää henkeä tarvittiin?

Jeesus ja Pyhä henki, mihin kristityt tarvitsivat  niitä?

Jeesusta tarvittiin siksi, että uhrimagiassa tarvittiin mahdollisimman korkea-arvoinen henkilö perisynnin kumoamiseksi.

Pyhää henkeä tarvittiin siksi, että kun kasteen magiassa Saatana ajetaan lapsesta pois, jotain on tultava tilalle.

Islamissa ja juutalaisuudessa ei ole Pyhää henkeä. Islamissa Jeesus on vain profeetta ja Muhammed ehkä sitä, mitä juutalaiset odottivat tulevaksi, sotapäällikkö.

Kun Jahve raiskasi Eevan syntyivät Kain ja Abel

Uskonnollinen maaginen ajattelu ei Kristiuskon alkuaikoina juttujaan säästellyt, mutta myöhemmin Johanneksen salainen kirja” äänestettiin pois Uudesta Testamentista.

”Tämän jumalan nimi oli Jaldabaoth, joka samaistettiin Raamatun Jahveen. Set oli Raamatussa Aadamin ja Eevan kolmas poika, jonka jälkeläisiä ihmiskunta on. Kain ja Abel syntyivät Jaldabaothin raiskattua Eevan.” ( Ote Kari Enqvistin kirjasta USKOMATON MATKA USKOVIEN MAAILMAAN) 

Kristillinen siilipuolustus on myös unohtanut kristillisen päämagiansa, jonka mukaan Jeesus uhrattiin Perkeleelle ja että kristillisessä kasteessa manataan Perkelettä pois vauvasta.

http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/89272-jumala-ja-jeesus-keplottelijoina

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu