VTT:n höpsö visio

Tämä visiopaperi pyrkii avaamaan, mihin tieteen harppauksista nouseviin teknologian osa-alueisiin Suomen kannattaa erityisesti panostaa, jotta saavutamme sekä taloudelliset että kestävyystavoitteemme.
Paperimme kokoaa Suomen johtavien teknologia-alan tutkijoiden näkemyksen lupaavimmista tieteeseen ja tutkimukseen pohjautuvista teknologiaosaamisen alueista sekä innovaatioiden syntyyn keskeisesti vaikuttavista tekijöistä.
Tässä paperissa ei siis puhuta jo markkinoilla olevista teknologioista vaan tutkimukseen pohjautuvista osaamisalustoista. Ne perustuvat tieteen tuoreisiin läpimurtoihin, ja juuri nyt tässä vaiheessa olevat uudet teknologiat etenevät tutkijoiden työpöydillä ja laboratorioissa korkeakouluissa, tutkimuslaitoksissa ja yritysten tutkimus- ja kehitysyksiköissä. Markkinoille edetessään ne mullistavat maailmaa. Jokainen niistä ratkoo myös osaltaan maailman kestävyysongelmia.”

https://www.vttresearch.com/sites/default/files/2022-05/VTT-lupaavimmat-teknologiat-visiopaperi2022.pdf

Tuolla ei ole mitään tekemistä vision kanssa. VISIO ON LUONNEHDINTA PÄÄTTÄJIEN YHTEISESTÄ  TAVOITELTAVASTA TAHTOTILASTA. VIITEKEHYS, JOKA MÄÄRITTÄÄ PERUSSUUNNAN.

VTT on höpsinyt ennenkin:

 

 

0
grohn
Sitoutumaton Turku

Synt. 45 Hki. Asuu Nauvossa, Bryssel 97-04. 3 lasta, 4 lastenlasta. Vaimo kuoli 2006 syöpään kotona saattohoidossa. Koulut Keravalla, paras pääsykokeessa. Sai hymypojan. Tutkinto: teor. fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (koordinaattori/Finprit ja Finsoft, konsultti, perusti 60 softayrityksen ryhmän, EU-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, EU-komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensi kotona tietokoneen 76. Skepsiksen siht. 91-92, pj. 93. TV 7 kertaa. Kehitti softan, joka muuttaa kuvat musiikiksi: www.synestesia.com/cd05/2005.html Lanseerasi termit sulautettu järjestelmät (embedded systems) ja ohjelmistotuotteen hallinta (software configuration management). INNOVAATIO on käsitteellisesti uusi menestyksellisesti lanseerattu tuote, prosessi tai palvelu. Alikersantti. Oli komppanianmestari suunnistuksessa ja rynnäriammunnoissa …

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu