Ajatuksia yrittäjyydestä ja nykytilanteesta

Hyvää yrittäjän päivää! 🎊
Eilen (5.9.) vietettiin yrittäjän päivää ja pisti miettimään minun suhdettani yrittäjyyteen ja nykytilanteeseen.
Olen monesti törmännyt omassa tuttavapiirissäni jonkinlaista yrittäjävastaisuutta ja erilaisten liiketoimintaideoiden haukkumista.

⚠️
”Turha idea”

⚠️
”Ei tuolla idealla maailmaa paranneta”

⚠️
”Onpa hassu nimi firmalle”

⚠️
”Ei tuolla leipää tienaa”

❌
Muista, että jonkun toisen liikeidea tai yritys ei ole sinulta pois (vaikka olisitkin kilpailija). ❌
Yrittäminen ei tarkoita pikatuloja ja haaveita ferrarista tai shamppanjasta. Yrittäminen voi olla tapa oppia uutta, toteutta itseään tai luoda palveluita kansalaisille. Minulle yrittäminen on itsensä toteuttamista ja muiden auttamista. Työelämä muuttuu myös kovaa vauhtia ja työn tekeminen mullistuu monipuolisesti. Samalla mullistuu ajatus perinteisestä duunari vs yrittäjä-asetelmasta kohti monipuolista työllistämistä.
Olen löytänyt minulle sopivan tavan yritttää sivutoimisesti, sillä elämään mahtuu monta projektia jotka täydentävät toisiaan. Ehkä jatkossa täyspäiväinen yrittäminen on enemmän mahdollisuus. Moni ala on päätynyt nollalukemiin koronan takia. Näinä hankalina hetkinä täytyy muistaa, että pienillä teoilla voi olla suuri vaikutus jonkun elämään. Nyt, jos koskaan yhteisponnistuksella voimme todistaa yrittäjyyden olevan mainio vaihtoehto työllistymiselle, eikä tie työttymyydelle ja kärsimykselle. 💪

Kiitos kaikille työn, kehityksen ja innovaatioiden luojille.

Tue paikallista yrittäjää! Tue pienyrittäjää! Kannusta, älä lannista!❤️
Gurmann Saini

Olen 23-vuotias yhdenvertaisuuden edistäjä ja kulttuurituottaja Vantaalta. | Taiteen ja kulttuurin puolutustamista Taku ry:n hallituksessa. | Eurooppa-keskustelua Eurooppalaisen Suomen varapuheenjohtana. Ehdolla Vantaan kuntavaaleissa 2021!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu