Onko NL- Venäjä lakia noudattavien ihmisten yhteyskunta?

Onko Neuvostoliitto – Venäjä rehellinen yhteyskunta.

Jos täysin rehellisesti tutkii asiaa, niin kaikki todisteet todistavat sen että NL- Venäjän valtion johtajat ovat toimineet epärehellisesti.

Eikä vaan salaisesti epärehellisiä, mutta myös oleet epärehellisyyden kannattajia ja edustajia, kun totuuden valossa valheet ovat tulleet kaikkien ihmisten tietoon ympäri maailman.  Motto: Rikos palkitsee.

Tästä näkee miten omalaatuinen epärehellisyyden henki NL- Venäjän johtajilla on ollut voimassa ja on edelleen voimassa nyt 2016.  Motto: Epärehellisyys palkitsee.

Normaali rehellisyys.

Normaali rehellisessä yhteyskunnassa ihmisillä on tietoinen kokemus rehellisyyden hengestä. ihminen on henkinen olento, rehellisyys on henkinen kokemus. Henkinen totuus ylettää syvälle ihmisen alitajunta sieluun.  

Sen rehellisen yhteyskunta hengen kautta myös ymmärrystä mitä tarkoittaa olla henkisesti rehellinen. Ihminen sisällä yhteyskunnassa, vuorovaikutuksessa muitten ihmisten kanssa tunnustaa henkisellä tasolla toisten ihmisten rehellisyyden. Sellainen tunnustus toimii alitajunnan tasolla, eikä siinä välttämättä tarvitse pysähtyä pitemmäksi ajaksi ajattelemaan asiaa, se asia tulee itsestään selväksi.

Rehellisen hengen näkökulma.

Tämä havainto on rehellisyyden näkökulmasta. Jos itseä rehellisesti kunnioittava henkilö lukee vaikkapa tätä viestiä, niin hän itse tunnistaa tämän viestin henkisen totuuden merkityksen.  Vasta puoli sille totuudelle on että jos epärehellinen henkilö lukee tätä viestiä, niin miten hän sitten ymmärtää? tämän asian henkisen todellisuuden?

 Se riippuu paljon suhteellisesti sisäisestä asenteesta/ taistelusta, rehellisyyden ja epärehellisyyden välillä. Vapaa tahto valita kumman puolen hyväksyy itselle oman identiteetin ominaisuudeksi.  

Ihminen valitsee oman identiteetin vapaan tahdon kautta, ja yleensä tiedon perustalta. Mikä helpottaa tätä oman identiteetin rakentamisen valintaa on oikea tieto, rehellisesti oikea tieto. Koti pesässä aikuisen ja lapsen suhde vastuullisessa kasvatuksessa on luonnostaa viestittää rehellisyyttä lapsille, se on yhteyskunnan hyve.  Elää rehellisesti lapsien ja perheen keskellä, samoin myös ystävien lapset ja muut perheen jäsenet. Se on luonnollinen yhteyskunta kasvatus hyve.  

Ovatko Venäläiset rehellisiä omassa perheessä? 

Uskon että ovat samalla tavalla kuin muissakin maissa perheet ovat rehellisessä hengessä keskenään.

Mistä sitten se johtuu että heidän johtajat ovat niin törkeän epärehellisiä naapuri maitten itsenäisyyden suhteen?

Se johtuu monin osin heidän johtajien suuri hulluudesta, kuvitella että suurin epäjumalan kuva maailmalla tulisi olla Neuvostoliitto tai Venäjä. Mutta he eivät tajua että suuri epäjumala on hylkiö, se tuottaa vain kuolemaa, kun siitä puuttuu aito rehellinen totuus, ja rehellisen hengen totuuden kunnia.

Eikä rehellinen henki anna rehellisen totuuden kunniaa toisille  epäjumalille, se on ihan absurdi ajatus, että epäjujmala saisi rehellisyyden hengen kunnian. Sitä kyllä Hitler yritti, samon yritti myös Stalin, ja samalla tavalla kumpikin sai kuoleman leiman heidän elämän työlleen.   

Ajattelemattomat  naapurit.

Se johtuu myös siitä että naapuri maat ovat olleet sellaisia ajattelemattomia itsekkäitä hedonimin nössöjä, että heillä ei ole ollut rehellistä munaa ajatella ja oppia mitä oikeasti tarkoittaa olla henkisesti rehellinen. Nössöt puhuvat omaan hihaansa kun kohtaavat epärehellisyyttä.  Moraalittomat velli housut.

Historiassa Suomen valtiolla on ollut heikko kyvytön pää, mikä ei ole kyennyt ajattelemaan asioita niin rehellisesti että olisi pystynyt puolustamaan itseään ja vaatimaan itselle oikeutta Itä naapurilta (hyviä yrityksiä kyllä).

Eikä vaan heikko pää valtiolla mutta myös Suomen hedonismi yhteyskunnalla ollut paljon heikkoja päitä, mitkä eivät ole yllä pitäneet rehellisyyden henkeä tarpeeksi.  Joku kyllä pitää sitä valvoa, joku muu kuin Itä naapuri. Joku muu kenellä on enemmän rehellistä henkeä kuin itsellä Suomen hedonismi yhteyskunta.  

Aito henkinen rehellisyys on olemassa, suurin osa maailman ihmisistä elää sen hengen sisällä.

Voiman ja vallan käyttäjät vääristävät totuutta.

Henkinen rehellinen totuus on olemassa, se on itsestään selvää. Sellainen henki totuus kunnioitta sitä rehellistä vuorovaikutusta toisten ihmisten välillä. Se tunnustaa totuuden olemassa olon. Ja yleensä sitten vuorovaikutus naapuri maitten välillä tulee rehellisen kaupan teon kautta.  Maat tuottavat tuotteita, kehittävät palveluksia, ja tekevät kaupan käyntiä naapuri maitten välillä. Siinä on laatua, siinä on aitoa rehellistä palvelu henkeä.

 NL- Venäjän johtajat ovat rikkoneet rehellisen totuuden hengen heidän omassa elämässä. He ovat erkaantuneet pois totuudesta. Ja sen sijaan he sepittävät valheita, kaikenlaista sepitystä sille miksi heidän piti varastaa toisten omaisuutta. Miksi he ovat oikeuteotettuja varastamaan toisten omaisuutta ja naapuri maan alueita.

Jos ikinä olet tavannut valehtelijan, tai ottanut sen kiinni sen valheista, niin yksi asia on varma, valehtelija aina sepittää omia valheita, vääristämällä totuutta. Miksi niin on? Siksi että henkilö on ensiksi itse pettänyt itseä, ja toistaa sitä samaa selitystä millä petti itsensä, vyöryttämään toisia. Saadakseen toiset uskomaan hänen omiin valhe luomuksiin, valheen siemenet ajallaan toistuvat ihmisissä.      

Kaikki sepitykset NL- Venäjän johtajilta silloin he suorastaa varastavat toisten omaisuutta ovat valheita.

Henkinen totuus todistaa valhe sepitykset olevan valheita.

Rehellinen henkinen totuus on suuren kunnian arvoinen. 

Paljon suurempi arvovalta maailmalla, henkinen totuus, kuin epärehelliset NL- sepitys valheet.

Suuri illuusio valhe johtajilla on ollut se että voimaa ja valtaa voi käyttää syrjäyttämää rehelliseen totuuden.

Sellainen suuri illuusion on kaiken epärehellisyyden valheitten äiti.  Niin kuin arvokas rehellisyyden totuuden henki mitä tarjotaan luonnollisesti miljoonille maailman lapsille heti elämän alussa, niin että heidän elämä lähtisi menemään oikeilla rehellisyyden raiteilla, ja heidän rehellisyyden kautta maailmassa luotaisi rehellistä ilma piiriä, ja kunnioitettaisi rehellistä totuutta kansainvälisesti.

Henkisen totuuden vääristäminen valheilla, on uskomatonta kieroutta ja rikosta ihmiskuntaa vasten. Se on myös Jumalan pilkkausta, aidot henkisen totuuden Jumalan edustajat ovat aina puolustaneet rehellistä totuutta, vaikkapa monet epärehelliset ihmiset ovat usein jälkikäteen väärin tulkinneet totuuden todistajat.

Monet epärehelliset valtion johtajat ovat yrittäneet vääristää maailman päällä olevaa henkeä.

Sillä tavoin että käyttämällä voimaa ja valtaa he luovat valheen ilma piirin maan päälle. Valheen ilma piiri luominen tulee epärehellisten ihmisten kautta.

Epärehelliset valtion johtajat lukitsevat rehellisen totuuden hengen maan päällä, se sitoo ihmisten oikeuksia ja sitoo ihmisten vapautta niin pirullisella tasolla että se menee täysin monien ihmisten läpi, huomaamatta tai ymmärtämästä mitä on tapahtumassa. Se taivuttaa suoran totuuden kierteelle, ja mitä enemmän lähi näkevä ihminen on, sitä suoremmalta se tynkä näky näyttää.

Valheitten puolustelua.   

Kaiken laista sepitystä on yritetty maaimassa saada valheen epärehellinen henki juuttumaan maan päälle. ielä monet ihmiset tänä päivänä elävät valhe hengen pilven alla, eivätkä erota totuutta valheista. Tässä muuta historiasta missä on selvät erot valheen ja touuden välillä.   

Neuvostoliiton & Natsi Saksa Salaliitto Itä Euroopassa.

https://en.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop_Pact

Väkivaltainen hyökkäys sota itsenäisen naapuri maan rajan yli.

https://en.wikipedia.org/wiki/Winter_War

Neuvostoliiton sota rikokset.

https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_war_crimes

Venäjän valloitus Ukrainan maan alueelle.

https://en.wikipedia.org/wiki/Annexation_of_Crimea_by_the_Russian_Federation

Venäjän sota toimet Itä Ukrainassa.

https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_military_intervention_in_Ukraine_%282014%E2%80%93present%29

 

Hyvät johtajat.

Maailmassa on ollut myös hyviä johtajia ketkä vaikuttivat suurella tavalla maailman historiaan.

Monelle sellainen ajatus että onko mahdollista olla "hyvä johtaja", kumpuaa ylös paljon epäuskoa.

MIksi epäuskoa?  Siksi että yhä harvempi ihminen hedonismi yhteyskunnassa edes osaa uskoa, tai edes ajattelee järellä tietoisesti rehellisyyden merkitystä.  

Puhumatta mitä uhrata itsestään että eläisi täysin 100 % rehellistä elämää.

Hyviä johtajia on ollut, ja sillä tavalla että heidän elämän työn kautta maailman ilma piiri tuli enemmän luotettavainen, oikeudenmukaisuus, vapaus ja aitoa rehellisyyttä. 

Monet humanisti oikeuksia vaativat suuri kaupunki ihmiset eivät tajua sen enempää mistä ruoka tulee? kun mistä rehellisyyden henki tulee?  Mistä totuus tulee?  Mistä aito rakkaus tulee? Mistä henkinen vapaus tulee?   

Tässä muutamia hyviä esikuvia hyvistä johtajista maailmalla.   

 

Mother Teresa.                                    (26 August 1910 – 5 September 1997)

https://en.wikipedia.org/wiki/Mother_Teresa

 

Mohandas Karamchand Gandhi.      (2 October 1869 – 30 January 1948)

https://en.wikipedia.org/wiki/Mahatma_Gandhi

 

Nelson Rolihlahla Mandela.  (/mænˈdɛlə/;[1] 18 July 1918 – 5 December 2013)

https://en.wikipedia.org/wiki/Nelson_Mandela

 

Abraham Lincoln.  (February 12, 1809 – April 15, 1865)

https://en.wikipedia.org/wiki/Abraham_Lincoln

 

Jesus of Nazareth.   (/ˈdʒiːzəs/; Greek: Ἰησοῦς Iesous; c. 4 BC to AD 30–33), also referred to as Jesus of Nazareth or Jesus Christ

https://en.wikipedia.org/wiki/Jesus

             

 

   

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu