Häntä koipien välissä.

Palaillaan ulkoistamisen tieltä kunnissa. Kauan piti selvää asiaa tutkia ja kokeilla ja samallaa ajaa alas kuntien palveluja ennen kuin huomattiin, että samaa leipää se syö yksityissektorinkin työntekijä pomoineen kuin kuntapuolen palvelun tuottajat. Ei ole elinkustannukset sen halvemmat teki työnsä missä tahansa.

Tänään tulleiden tietojen mukaan laatu on kärsinyt ja hintataso on alkanut nousta kuntapuolen ulkoistamisen myötä. Halvemmat hinnat ovat olleet vain alkuvaiheessa, siis kilpailun alettua.

Yksi huvittavimmista kilpailutuksista on ollut pk-seudun bussiliikenne kilpailutus. Nyt siellä näkyy kilpailutuksen loppumetrit, kalkkiviivoille ollaan tulossa.

Katsotaan voittako järki loppupeleissä.

 

 

hanante
Muut Kiuruvesi

Olen 69 vuotias
Eläkkeellä.
Harrastuksina: veneily, ravit. Harrastukset vähenee, vene on myyty, samoin asuntoauto, eli pitkä karavaanari ura alkaen -87 on mennyttä kauraa.. ja raveihin en pääse kuin kesällä.
Liikun paljon. Harvoin kotona.
Koti on siellä asun, eli sekin on muuttunut, nyt olen paljon kotona...
Aviossa, asun Espanjassa, vaikka tiedoissa lukee nyt Kiuruvesi, eli kotikunta muuttui.
Koulutus: Kiertokoulu vastapäivään. ammattikoulu, muutama tutkinto, linja-auton kuljettaja, päihdetyö, terapia, teologia, sielunhoito, johtamis- tutkinto(AMK), myyjäkoulutus. Sekä lukuisia eri työhön liittyviä lyhyempiä koulutuksia, eli pätevyyksiä.
Kohta on kelattu Suomi aika hyvin läpi, samoin osa Eurooppaa.
Kesäisin pyrin olemaan Suomessa.
En ole ehdolla, siihen on omat perusteeni, politiikka on menettänyt kasvonsa ja arvokkuutensa.
Teen harrastuksen pohjalta ohjelmia Radio Finlandiaan Fuengirola, sekä mukana Iskelmäviikkotapahtumassa alkaen 2007 vuodesta....edelleen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu