Arvoisat politikot, ministerit, muut viranomaiset.

Satuitteko huomaamaan sen, että Suomeen palasi jo suurin osa matkailijoista, niin sanotun paniikin keskellä. Tulijat olivat nimenomaan kriisialueilta tulijoita.

Osa naureskeli asialle, ettei Suomessa tarvitse mitään eristyksiä tehdä, samalla naureskelivat Espanjan ja muiden maiden tekemille päätöksille, miten saa liikkua ja toimia. Sivistysvaltio Suomella on perustuslaki joka turvaa ihmisten liikkuvuuden ja siihen ei saa koskea.

Näitä asioita sopersi eräs poliitikko muutama päivä sitten ja mitä nyt tapahtuu hän julkilausuu että lentoasemien lähelle pitää tehdä karanteenihotelleja, Espanjasta ja muualta tuleville ihmisille. Hei Henrikson ja muut päättäjät, huomasitteko että muutama päivä sitten loppui pääosin kaikki lennot Espanjasta. Nyt teidän ensisijainen tehtävä on eristää Uusimaa, miksi? Viime aikoina oli myös tieto että 200.000 Suomalaista on palannut ulkomailta Suomeen kriisialueilta. Tämän kriisin keskellä lentokenttä bussit oli täyteen ahdettuja ja junat ja julkiset kulkuvälineet kuljettivat ihmisiä läpi Suomen eri paikkakunnille, sen lisäksi taksit kuljettivat porukkaa. Olisiko aika lopettaa politikointi tämän asian ympärillä ja ryhtyä käytännön toimiin, jossa yksilön oikeudet supistuvat yhteiskunnan kokonaisedun saavuttamiseksi. Nyt tarvitaan niitä päättäjiä. Ihan vain tiedoksi ei kriisi alkanut nyt, vaan pari viikkoa sitten.

 

hanante

Olen 65 vuotias Eläkkeellä. Harrastuksina: Karavaanari, veneily, ravit. Drono kuvauksia. Liikun paljon. Harvoin kotona. Aviossa, asun Rajamäellä ja Espanjassa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu