Kovaa peliä tuo vaalityö

Kun katsoo Eduskuntavaaleja ja niihin käytettyjä budjetteja, kalpenee ne pressanvaalin alla kyllä kirkkaasti.

Laman ja laskukauden keskellä ja tiukan rahan aikana kun kahden henkilön vaalibudjetit liikkuu toisella kolmen miljoonan ja toisella yli kahdenmiljoonan on pakko kysyä. (karkeita arvioita)  Mitä ne summat loppupeleissä sitten on ne selvinnee aikanaan. Tuskin kaikki rahoittajat pääsee ”päivän peiliin”

Tuntuu lama Suomessa olevan löysää rahaa aika paljon liikkeellä. Mikä surullista ei edes Ay-liike pääse noihin lukuihin, miten on muiden edunvalvontajärjestöjen ja yksityisten rahoittajien laita.

Aika hullululta tuntuu, mutta niinhän se persaukisesta aina tuntuu.

Eikö näihin <<<<<budjetteihin voisi laitta 35% veron, saataisiin ainakin eri ministeriöiden ja virkamiesten ulkomaanmaanmatkojen kuluja kuittattua ainakin osa?

Meilläkö ei ole rahaa…

On sitä seinästä sitä saa ja sähkö tulee töpselistä…

hanante
Muut Kiuruvesi

Olen 69 vuotias
Eläkkeellä.
Harrastuksina: veneily, ravit. Harrastukset vähenee, vene on myyty, samoin asuntoauto, eli pitkä karavaanari ura alkaen -87 on mennyttä kauraa.. ja raveihin en pääse kuin kesällä.
Liikun paljon. Harvoin kotona.
Koti on siellä asun, eli sekin on muuttunut, nyt olen paljon kotona...
Aviossa, asun Espanjassa, vaikka tiedoissa lukee nyt Kiuruvesi, eli kotikunta muuttui.
Koulutus: Kiertokoulu vastapäivään. ammattikoulu, muutama tutkinto, linja-auton kuljettaja, päihdetyö, terapia, teologia, sielunhoito, johtamis- tutkinto(AMK), myyjäkoulutus. Sekä lukuisia eri työhön liittyviä lyhyempiä koulutuksia, eli pätevyyksiä.
Kohta on kelattu Suomi aika hyvin läpi, samoin osa Eurooppaa.
Kesäisin pyrin olemaan Suomessa.
En ole ehdolla, siihen on omat perusteeni, politiikka on menettänyt kasvonsa ja arvokkuutensa.
Teen harrastuksen pohjalta ohjelmia Radio Finlandiaan Fuengirola, sekä mukana Iskelmäviikkotapahtumassa alkaen 2007 vuodesta....edelleen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu