Kyllä rahaa on

Rahaa tulee ja Rahaa menee.

Se on tietty jo aikaa sitten että jenkit on velkaa ja paljon, mutta, aika paljon ihmetytti Kiinan osuus.

Jos ei mene Suomella hyvin ei mene myöskään velkaantumisen puitteissa kahdella suurmaalla. IMF kiinnittää huomiota. Huomio kohdistuu suurimpien talouksien julkisen talouden alijäämiin ja velkaantumiseen.

” Kyse on maailmantalouden suurimmasta ja toiseksi suurimmasta kansantaloudesta eli Yhdysvalloista ja Kiinasta.

Kumpikin on vuosien ajan kasvanut kovempaa tahtia kuin Suomi ja muut euromaat yhdessä tai erikseen – mutta ei vain silkkaa uutteruuttaan, nokkeluuttaan ja notkeuttaan vaan suurelta osin myös ronskin julkisen velkaantumisen voimalla”. (IS)

Mistä se raha muuten tulee, sen me tiedämme, että seinästä sitä voi ottaa rajoitetusti, yksityis- henkilönä tai, yrittäjänä, virkamiehenä, joskus virkamiehillä, luottamushenkilöinä,  siinä ei ole rajoituksia. Mutta mistä tuo rahoitus tulee kun nämäkin suurvallat ottaa velkaa velan päälle. Missä on se pankki joka lainan antaa??

 

hanante
Muut Kiuruvesi

Olen 69 vuotias
Eläkkeellä.
Harrastuksina: veneily, ravit. Harrastukset vähenee, vene on myyty, samoin asuntoauto, eli pitkä karavaanari ura alkaen -87 on mennyttä kauraa.. ja raveihin en pääse kuin kesällä.
Liikun paljon. Harvoin kotona.
Koti on siellä asun, eli sekin on muuttunut, nyt olen paljon kotona...
Aviossa, asun Espanjassa, vaikka tiedoissa lukee nyt Kiuruvesi, eli kotikunta muuttui.
Koulutus: Kiertokoulu vastapäivään. ammattikoulu, muutama tutkinto, linja-auton kuljettaja, päihdetyö, terapia, teologia, sielunhoito, johtamis- tutkinto(AMK), myyjäkoulutus. Sekä lukuisia eri työhön liittyviä lyhyempiä koulutuksia, eli pätevyyksiä.
Kohta on kelattu Suomi aika hyvin läpi, samoin osa Eurooppaa.
Kesäisin pyrin olemaan Suomessa.
En ole ehdolla, siihen on omat perusteeni, politiikka on menettänyt kasvonsa ja arvokkuutensa.
Teen harrastuksen pohjalta ohjelmia Radio Finlandiaan Fuengirola, sekä mukana Iskelmäviikkotapahtumassa alkaen 2007 vuodesta....edelleen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu