Mielenkiintoiset vaalit.

Maaseudun tulevaisuus antoi hyvää vinkkiä, ettei vaaleja vielä ole käyty sijat 1-4 on avoinna. Kärjessä on kuitenkin Stubb ja Haavisto, mutta Haaviston asema on uhattuna. Veikkaukseni on että Haavisto ei ole kahden sakissa. Itse en äänestä kumpaakaan kärkiehdokasta. Se on omaa vaalimatematiikkaa. Suuressa vaalitentissä kaksi henkilöä jotka nousi esiin, oli Rehn ja Stubb, joka piti puheen ilman papereita.

Toinen kierros ratkaisee kenen puolelle mennään. Villi veikkaus on että Stubb on ykkönen, on sitten kakkonen (Haavisto suuri osa SDP jäsenistä menee Haaviston taakse samoin Vasemmisto. Jos se on Halla-Aho SDP ja Vasemmisto jättää äänestämättä, tai äänestää omaa ideologian vastaisesti Stubbia, samoin KD, RKP, NYT äänestää Stubbia, Stubb on Pressa.

Jos se on Stub /Rehn, osa SDP ja vasemmistoa äänestää Rheniä. Osa KD:stä äänestää Rehniä Samoin jakautuu PS äänet osa äänestää Stubbia ja osa Rheniä,  Nyt, RKP, Suurinosa KD;stä on Stupin takana, Pressa on Stubb.

Se ettei Stubb olisi ykkönen varsinaisessa äänestyksessä vaatisi ihmeen 10% kaula toisiin antaa vankan pohjan eli taistelu käydään todellisuudessa sijoista 2-4

hanante
Muut Kiuruvesi

Olen 69 vuotias
Eläkkeellä.
Harrastuksina: veneily, ravit. Harrastukset vähenee, vene on myyty, samoin asuntoauto, eli pitkä karavaanari ura alkaen -87 on mennyttä kauraa.. ja raveihin en pääse kuin kesällä.
Liikun paljon. Harvoin kotona.
Koti on siellä asun, eli sekin on muuttunut, nyt olen paljon kotona...
Aviossa, asun Espanjassa, vaikka tiedoissa lukee nyt Kiuruvesi, eli kotikunta muuttui.
Koulutus: Kiertokoulu vastapäivään. ammattikoulu, muutama tutkinto, linja-auton kuljettaja, päihdetyö, terapia, teologia, sielunhoito, johtamis- tutkinto(AMK), myyjäkoulutus. Sekä lukuisia eri työhön liittyviä lyhyempiä koulutuksia, eli pätevyyksiä.
Kohta on kelattu Suomi aika hyvin läpi, samoin osa Eurooppaa.
Kesäisin pyrin olemaan Suomessa.
En ole ehdolla, siihen on omat perusteeni, politiikka on menettänyt kasvonsa ja arvokkuutensa.
Teen harrastuksen pohjalta ohjelmia Radio Finlandiaan Fuengirola, sekä mukana Iskelmäviikkotapahtumassa alkaen 2007 vuodesta....edelleen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu