Mikä ongelma Suomen rajalla on.

Hallitus suunnittelee kovempia keinoja. Lähestyvä kevät saa hallituksen valmistelemaan kiireellä jopa perustuslain ohittavaa rajalakia – Politiikka – Ilta-Sanomat

No se on yksinkertaista, rivi miehiä rynkkyjen kanssa rajalle, vedetään ns. kettulanka merkiksi viisi metriä ennen rajaa, kun sen ylittää yksi varoituslaukaus ja lippaallinen kohti, eiköhän väki vähene.

Vai ei voi. ajelkaapa joskus Euroopassa Ranskan rajalla seisoo välillä 10 –  20 tuiman näköistä miestä rynkkyjen kanssa ja lippaat on täynnä oikeita pateja, en tiedä tuleeko suoran kohti jos yrittää mennä väkisin läpi, en tiedä ammutaanko varoituslaukauksia, kukaa ei ole kokeillut, tietojeni mukaan 😉  ja poliisi tutkii tulijat. Ei hyvin paljon pakenijoita ole. Siis näyttää toimivan.

Suomessa annettaan tikkari ja lämpimät vaatteet tuliaisiksi apupyörillä olevat polkupyörät vaihtuvat parempiin kulkuneuvoihin.

 

hanante
Muut Kiuruvesi

Olen 69 vuotias
Eläkkeellä.
Harrastuksina: veneily, ravit. Harrastukset vähenee, vene on myyty, samoin asuntoauto, eli pitkä karavaanari ura alkaen -87 on mennyttä kauraa.. ja raveihin en pääse kuin kesällä.
Liikun paljon. Harvoin kotona.
Koti on siellä asun, eli sekin on muuttunut, nyt olen paljon kotona...
Aviossa, asun Espanjassa, vaikka tiedoissa lukee nyt Kiuruvesi, eli kotikunta muuttui.
Koulutus: Kiertokoulu vastapäivään. ammattikoulu, muutama tutkinto, linja-auton kuljettaja, päihdetyö, terapia, teologia, sielunhoito, johtamis- tutkinto(AMK), myyjäkoulutus. Sekä lukuisia eri työhön liittyviä lyhyempiä koulutuksia, eli pätevyyksiä.
Kohta on kelattu Suomi aika hyvin läpi, samoin osa Eurooppaa.
Kesäisin pyrin olemaan Suomessa.
En ole ehdolla, siihen on omat perusteeni, politiikka on menettänyt kasvonsa ja arvokkuutensa.
Teen harrastuksen pohjalta ohjelmia Radio Finlandiaan Fuengirola, sekä mukana Iskelmäviikkotapahtumassa alkaen 2007 vuodesta....edelleen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu