Mitenhän on kahden viikon – kuukauden kuluttua.

Kuinka moni kävelee jenkkilässä Trumpin lippis, tai paita päällä. Voi olla että ihan itsesuojelun takia ei niitä vetimiä kannata laittaa päälleen, voi tulla kadulla vaikka  ”pattiin”

Menee pitkään ennen kuin jenkkilä palaa sille arvostetulle paikalle johtavista demokraattisista maista.

Yksi kysymys, joka on herännyt uutisia katsottaessa. Miten käy näille ihmisille, jotka otetaan kiinni tuossa mellakan yhteydessä. Tullaanko heitä syyttämään vallankaappausyrityksestä. Jos tullaan ”grilli” sattaa olla jo tulilla ja takapuolia alkaa kuumottamaan. Vallankaappausyrityksissähän grillauksia ei tarvitse pitkään odotella.

Eivät he ainakaan tule ihan lyhyillä tuomioilla selviämään.

Voi olla Trupilakkin on tulossa lisävastuita entisten rötöksien lisäksi, velkarahalla ei taida enää saada lisäpisteitä ja turvaa.

On mahtavaa, että meillä on maaliman johtomaa ja PS:llä oma idolli.

Suuri osa PS edustajista liputtivat Trumpin puolesta. Pakko myöntää että löytyi muutamia toimivia aivoja, jotka eivät mennet halpaan.

Mutta saivathan PS;n porukat tuleviin kuntavaaleihin kunnon sloganeita, vaaalipetos, vaalivilppi, ääntevarastaminen yms. Nyt ei muuta kuin rähinät pystyyn, niin asioita hoidetaan.

Nyt Haavistonkin hommat kalpenee, joutuu sinne pikkunilkkien kategoriaan.

Kaikki on niin suurta siellää jenkkilässä.

 

 

hanante

Olen 65 vuotias Eläkkeellä. Harrastuksina: Karavaanari, veneily, ravit. Drono kuvauksia. Liikun paljon. Harvoin kotona. Aviossa, asun Rajamäellä ja Espanjassa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu