Päätösken teko takkuaa…

Tämähän on jo tuttua Korona aikana, oli vain eri asiantuntijoita, jotka kävivät keskustelua mitä pitäisi tehdä. Sen jälkeen alkoi keskutelu kuka oli oikeassa. Edelleenkään kukaan ei ole oikeassa Korona jyllää..

Entä tämä Venäjän ihannointi, eikö politikot uskalla sanoa asiaa suoraan. Venäjän toiminta ei ole sivistyneen yhteiskunnan toimintaa. Niin kauan kun Suomi sallii viisumikäytännön Suomi ja poliittiset päättäjät hyväksyvät Venäjän toiminnan. Kannattaisi muistaa kun pyrkii tiettyihin tehtäviin valta ja vastuu kulkevat mukana. Sitä ei voi ohittaa poliittisella vastuulla.

Suomalaiset poliitikot eivät osaa tehdä päätöksiä, silloin kun niitä pitäisi tehdä. Tämä selviää esimerkiksi puoluejohtajille tehtävissä kyselyissä, joka koski venäläisten viisumeja. Poliitikot ovat kyllä aika yhtenäisesti sitä mieltä, että viisumeja ei pitäisi myöntää, koska Venäjä käy sotaa parhaillaan Ukrainaa kohtaan. Tämä linjka näkyy hyvin yhtenäisesti oikealta vasemmalle. ” ”viisumikeskeytyksestä pitäisi tulla esitys hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittiselta ministerivaliokunnalta.” sanoo Päivi Räsänen.” IS

Monet myös ovat sitä mieltä, että päätös pitäisi tulla EU:lta.

”Viime viikolla Ukrainan Suomen suurlähettiläs Olga Dibrova kertoi pitävänsä vääränä, että venäläiset matkustavat nyt turistiviisumilla Suomeen , ostosmatkoille, kun Venäjä toisaalla sotaa” IS

Miksi meillä istuu noin paljon päättäjiä Eduskunnassa, kun yksinkertaista asiaa ei uskalleta tai paremminkin osata päättää. Nyt vyörytellään palloa paikasta toiseen, odottaen että joku tekisi jotain. Minusta tämä kertoo enemmänkin Venäjä pelosta, voisi jopa sanoa Fobiasta.

+2
hanante
Muut Nurmijärvi

Olen 67 vuotias
Eläkkeellä.
Harrastuksina: veneily, ravit.
Liikun paljon. Harvoin kotona.
Aviossa, asun Espanjassa, vaikka tiedoissa lukee Nurmijärvi. Kesäisin pyrin olemaan Suomessa.
En ole ehdolla, siihen on omat perusteeni, politiikka on menettänyt kasvonsa ja arvokkuutensa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu