Opettajien ja sairaanhoitajien koulutus tuo säästöjä kaupungille

Suurimmat kulut kaupungille ja valtiolle koituvat mielenterveys, tukielinten ja syöpäsairauksien vuoksi. Näistä syistä ollaan sairaslomalla ja eläkkeellä. Haluan edistää terveys- ja taloustietoutta organisaatioiden ja yksittäisten kuntalaisten tasolla. Ajan asiaa Liike Nyt helsinkiläisenä kunnallisvaaliehdokkaana. Katson ekonomin koulutukseni ja julkishallinnon ja yritystoiminnan edistämisen yhdistämisen sopivan tehtävääni.

Joihinkin asioihin voimme vaikuttaa. Elämäntavat ehkäisevät riskiä sairastaa, kaikkeen emme silti voi vaikuttaa.

Olen käynyt mindfullnes koulutuksia, ja ajattelen, että opettajien ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten koulutusta pitää lisätä, sillä voidaan ennalta ehkäistä nuorten mielenterveysongelmia, kaiken ikäisten. Terveys- ja liikuntatieto on tärkeää, saadaan lisää elinvuosia ja säästetään omaa ja kaupungin rahaa.

Lähdössä sunnuntain kävelylle, kirja Sunnuntain päiväkävelyllä Helsingissä oppaana. Ollaan kaikki terveystalkoissa. Lemmikkini Paavo Pöntinen (koira) pääsee mukaan.

Hannele Jaana Rahkala

Liike Nyt, kunnallisvaaliehdokas, Helsinki

#jaanankuvat Instagram

#Hannele Rahkala Facebook

 

 

 

0
hannele rahkala
Liike Nyt Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen Hannele Rahkala, energinen ekonomi, tavoitteenani on saada Helsingin kaupungin talous ja liikunnan mahdollisuudet kuntoon. Omaan pitkän kokemuksen sosiaali- ja terveydenhuollon juridiikkasta, elinkeinotoimesta ja aluekehityksestä. Haluan ajaa pienten asiaa, lapsiperheiden ja vanhusten hyvinvointia. Olen ehdolla Liike Nyt kunnallisvaaliehdokkaana.

http://fi.linkedin.com/in/rahkala

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu