Hallituksella ei ole toiminta kykyä

Hallituksen kyvyt rajoittuu puheiden pitoon ja hyvin muotoiltuihin mitäänsanomattomiin teorioihin. Maanjohtaminen on todellisuudessa valunut pois käsistä, lait ja demokratia on annettu rahavallan temmellyskentäksi. Ajatuksena on että antaa mennä kun on alamäki, -velkaantumisessa ja sen edistämisessä. Ahneus ja moraali ovat pahasti ristiriidassa professoreiden työryhmän raportissakin, kun raportin rahoittajina olivat Taaleritehdas Oyj, S-ryhmän St1 Oy ja Caverion Oyj.. Kaikki kytköksissä tuulivoimaloiden rakentamiseen, Raportissa luvataan 30000 uutta työpaikkaa vuoteen 2020 mennessä ja 90.000 työpaikkaa v.2050 mennessä uusiutuvan energian (tuulivoima) ja energiatehokkuuden lisäämisestä. Ei nämä lupaukset olisi tarvinneet professoreita, lupaukset ja ennustukset eivät ole realismia. Nämä tuulivoiman ympärille kerääntyneet toiveet ja lupaukset johtuu sen saamasta valtion takuuhinnasta syöttötariffin muodossa, sähkö tuulivoimaloilla tuotettuna maksaa yhteiskunnalle kolminkertaisen hinnan muihin tuotantotapoihin verrattuna. Nyt haetaan jo professoritason takuumiehiä rahanvoimalla mainostamaan ryvettynyttä ja likaiseksi energiaksi muodostunutta tuulivoimaa.

Helsinkin ympärillä on n.100km säteellä tuulivoimaloilta kielletty alue. Tämä aiheuttaa sen ettei tuulivoimaan myönteisesti suhtautuvat ja tuulivoimalat kohtaa. Päättäjät estivät tämän Helsinkin seudulta kun niistä olisi haittaa: Kiinteistöjen arvot romahtaa kolmasosan, pulssimainen basso-ääni-aalto on vaarallinen terveydelle, vilkkuvat, välkkyvät lento-este valot häiritsee kymmeniä kilometrejä, TV ja radio lähetykset pätkii, tutkatiedot vaarantuu eikä pienkoneiden lentoja näy riittävän tarkasti, turbiinin siipiin muodostuu kylmässä ilmassa jäätä joka irtoaa ja vaatii sen n.400m säteellä turvarajan voimalan ympäri (yht.n.50ha). Kyllähän tämän kaiken kieltämiseen tarvitaan vähintään tuo kymmenen professorin työryhmä jonka työn tuulifirmat kustantaa. Jos hallitus toimii tälläisen nihilismisen tietopaketin mukaisesti ja kasvattaa nyt jo nelinkertaiseksi kaavaillun tuulivoiman osuutta Suomessa, vain riittävän kauas Helsinkistä rakennettuna Länsirannikolle ja vaikka ollaan edellä uusiutuvan energian tuottamisen vaatimuksissa niin katastrofiin ei jää epäselvyyttä.Ei mikään kohta tuulivoima kauppiaiden puheissa ole pitänyt paikkaansa, päästöt on kasvaneet, Tanska ja Saksa ovat tästä esimerkkinä, työpaikkoja se ei Suomeen ole tuonut, maansiirto ja raivauskoneita lukuunottamatta. Tepselistä tulevaan sähkön hintaan se tuo korotuspaineen.MTK.n Esa Härmälä tätä kritisoi A-studiossa eilen rivien välissä, kun ihmetteli saman tuotteen yksittäistä tukimuotoa pienelle tuotannon osalle, siitä nämä ahneet ulkomaiset sijoittajatkin nyt pitävät kynsin, hampain kiinni kuin sika leivästä. Tämä tarvitsee hallituksen puuttumisen asiaan että saadaan edes yksi vakava rahan lypsy-automaatti poistettua haittaamasta tervettä markkinatalouteen perustuvaa kilpailua sähköntuotannossa.

 

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu