Epäonnistunut tuulivoima suunnitelma

Pori tarvitsee nyt uskonvahvistusta kun epäonnistui Peittoonkorven tuulivoima kaavoituksessa. Kaupunki onnistui kaavoittamaan omille mailleen 12 kpl 4,5 MW:n ja 204m korkeita tuulivoimaloita. Kellahden kylän väki kärsii ongelmista n.400m lähimmistä taloista rakennetulle   "tuulivoimapuistosta". 

Ministeri Lauri Tarasti puhuu Lions-liiton tuulivoimaseminaarin aluksi Kustaan päivänä 6.6.- 8.6.-14 ja agitaatio puheet tuulivoimahengen nostattamiseksi jatkuu perjantaipäivänä Tuulivoimayhdistyksen Toiminnanjohtaja Anni Mikkosen seminaarin loppumainoksiin asti.

http://www.lions.fi/district107-m/vk2014/fin/kokousinfo/ohjelmasisallot/

Juhlat kestää koko viikonlopun eikä kukaan osallistujista jää epävarmuuteen tuulivoiman rahaa tuottavasta syöttötariffin tarpeellisuudesta lauantain juhlaillallisen ja tanssien jälkeen.

Sunnuntaina vielä musiikkia ja kiitospuheet, – lopuksi lauletaan Maamme laulu ja näin on Porin seudulle nostatettu hyvä ja myötämielinen henki tuulivoimarakentamiselle. Surkea epäonnistuminen unohtuu kauniiden puheiden ja selkääntaputusten jälkeen..- Hyvää työtä pojat!

Juhlien jälkeen syöttötariffin alasajo puheet pitää kokea epäisänmaallisena tekona ja tuulivoimasta pitää Kellahden väen tykätä, eikä Peittoonkorven voimalat ketään voi häiritä.

Lions on hyväntekijänä ja positiivisen mielikuvan luojana nyt sitten myös viemässä tuulivoima-aatetta eteenpäin kansan parissa? 

Tuulivoimarakentamista voi jo pitää pyramidihuijauksena. Homma toimii kannattavasti niin kauan kuin kasvua on, ja syöttötariffi on voimassa. Voittoja saa pyramidin huipulla olevat, muut maksaa ja kärsii tappioista.

http://riihi.mtk.fi/epaper_MT/products/MT_-2014-06-02/pdfs/article_3_5.pdf

Ongelmat ei puheilla poistu tuulivoimaloista. Tyhjän tekeminen tai teettäminen on julkisilla rahoilla suurta tyhmyyttä.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu