Poliittinen "vastuu" tuhoaa hyvinvoinnin

Tuulivoiman rakentaminen on saatu aikaan poliittisella päätöksellä. Rakentamista on vauhditettu syöttötariffilla, poliitikot ovat selittäneet päätöksiään ilmastonmuutoksella.

Ilmastonmuutos on perustunut tuulivoimalle rahoitusta hakevien mutu-tietoon, poliitikkoja on vedetty höplästä.

Vastuu tehdyistä päätöksistä on ollut ministereillä, poliitikoilla jotka ovat antaneet mahdollisuudet ansaita tuulivoimaloilla miljardeja yhteiskunnan kustannuksella. Tämä vaikuttaa kansan hyvinvointiin, nykyään ei tälläiset rahat pysy enää Suomen rajojen sisällä vaan ne valuu kaikki pois meidän talouselämästä.

 

Nyt pitää lainata jo asioista perillä olevaa tahoa, Antti Roine (tekniikan tri) kirjoitti Salon Seudun Sanomissa hyvän kirjoituksen:

Ilmastonmuutos – onko se tiedettä vai uskontoa? ja pieni pätkä tekstistä:

"Tieteen avulla voimme kasvattaa ihmiskunnan hyvinvointia. Sen sijaan mutu-tietoon perustuva höpsismi johtaa meidät erittäin kalliisiin poliittisiin virheratkaisuihin, kuten tuulivoimaloiden pyörittämiseen tukirahoilla sekä hiilidioksidipäästöjen ja työpaikkojen siirtämisen Kiinaan. Tästä johtuen tarvitsemme tulosvastuuta myös tieteen tukemisessa ja rahoituksessa…Oikea tiede etsii totuutta, mutta ilmastouskonto etsii rahoitusta."

 

Tämä pistää ajattelemaan ministereiden poliittista vastuuta, vastuu poliitikkojen puheissa on aina tiedetty jäävän kuulijan omalle vastuulle. Nyt vastuun siirto kansalle maksaa miljardeja hölmöistä päätöksistä, – ei näin voida jatkaa. Tehdyt virheet on korjattava. Virheestä johtuva rahahana on auki ja rahamme virtaa pois omasta hyvinvoinnin kehityksestä.  

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu