Tuulivoimalat, ongelma Porissa

Missähän tätäkin paperia on piilotettu? Porin Peittoossa rakennettiin 12 kpl isoja 4,5 MW:n tuulivoimalaa lähelle asutusta ja sitten todetaan, että ei niitä saa rakentaa alle 5 kilometrin etäisyydelle asutuksesta. (Peittoo = Peittoonkorpi, Porin Kellahdella)

http://docs.wind-watch.org/wtnoisehealth.pdf

Yllä olevaan dokumenttiin tutustuessa tuulee väistämättä mieleen harhautus, tuulivoimatoimijat yhdessä valtion virkamiesten kanssa ovat pimittäneet tiedot tuulivoimaloiden aiheuttamasta melusta, välkkeestä ja muista kansalaisia häiritsevistä asioista.

Suomessakin teetettiin ensin mielipidetutkimuksia kaupungin laitamilla, jolloin saatiin mielikuva, että 90 % kansalaisista kannattaa tuulivoimaa.

Sitten eduskunnassa päätettiin ylimitoitetusta syöttötariffista.

Kaikki on mennyt käsikirjoituksen mukaan tähän asti ja koska vastustusta ei ollut kun virkamiehet vakuuttivat ettei mitään haittoja ole tulossa. Ministerin arvovallalla kerrottiin äänien olevan "jääkaapin hyrinä" tasoa, jonka nyt kaikki sietävät. Näin otettiin heti käyttöön suurimmat teollisuusluokan tuulivoimalat esim. Porin Peittoonkorvessa. Määrättiin kaavoittamaan tuulivoimaloita 500 metrin etäisyydelle asutuksesta, vaikka keskeisillä tuulivoiman lobbareilla oli tiedossa varmuudella tulossa olevista haitoista kansalaisille, jotka jäävät alle 5 kilometrin etäisyydelle voimaloista. Todettiin, että puututaan ongelmiin sitten kun niitä ilmenee.

Nyt on tultu tilanteeseen, että ongelmia on tullut ja niihin tulisi puuttua. Porissakin tilannetta seurataan. Kellahden kylän väki kärsii jatkuvasta haitasta joka on pahenemassa syksyn tuulien voimistumisen myötä.

Tietenkin seurataan vähintäinkin kuten pukki kaalimaan vahtina (Porin kaupunki ja suojatyöpaikat) tai kettu kanatarhaa (- Valtio).

Tanskassa Helena Greenberg on tarttunut rivakasti asioiden hoitamiseen. Minkkien keskenmeno on eläinkokein todistettu tuulivoimamelusta johtuvaksi. Entä ihmisillä, onko näyttöä keskenmenoista? Epäsäännöllisistä kuukautisista on jo näyttöä ja jatkuva päänsärky on jo monilla ongelmana.

“All my female employees are complaining of irregular menstruations, and several have permanent headaches.” (Boye Jensen, whose garden center has now 3 wind turbines as neighbors). http://nomoreliesblog.wordpress.com/2014/07/13/windfarm-swindle-hits-the-rocks/ "In a time of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act."

Wind turbine infrasound affects OVULATION (Denmark)

Helena Greenberg

Vaikuttaa uskomattomalta, kun tällaista tietoa on salattu todennäköisesti myös muualla.  Eli sensuuri on iskenyt näin keskeiseen asiaan, mikä koskee ihmisen oikeuksia omaan yksityiseen elämään omassa kodissaan.  Meillä Suomessa eletään sentään jo vuotta 2014 ja sitten meillä on tällaisia Jari Suomisia toimialajohtajina "nopeimmin kasvavalla teollisuuden toimialalla". 

Suomisen lausunnot meistä suomalaisista ovat kaiken lisäksi tasoa "rienaavia" Suomen jokaisesta torpasta ja mökistä, jne. pitääkö suomalaisten kestää jotain ääniä tai ei.  Tämä on pilkantekoa hänen asemassaan.

Porin II kaupunginjohtaja Hannus sai "hunaja pytyn" hyvästä tiedottamisesta, kts Länsi-Suomi lehdestä eilen 21.8.2014. Ei ne yli 100 valitusta Peittoon tuulivoimaloista mitään merkkaa, – onko se hyvää tiedon jakamista kun kerrotaan ettei 12 suurta tuulivoimalaa asuntojen takana n.500m päässä mitään haittoja asukkaille tuo tullessaan? – Nyt ne on siellä pysyvinä ja kaikkien todettavissa.

"TENS of thousands of Scots may be suffering from a hidden sickness epidemic caused by wind farms, campaigners have warned."

Kymmenet tuhannet skottilaiset joutuvat mahdollisesti kärsimään tuulivoimaan liitetyistä epidemioista.

"One such person is Andrew Vivers, an ex-Army captain who has suffered from headaches, dizziness, tinnitus, raised blood pressure and disturbed sleep since Ark Hill wind farm was built near his home in Glamis, Angus."

Yksi armeijan eläkkeellä oleva kapteeni… päänsärkyä, huimausta, tinnitusta, verenpainetta, univajetta…

http://www.express.co.uk/news/uk/497525/An-ill-wind-blows-as-the-surge-of-turbines-stirs-fears-of-silent-danger-to-our-health

Sairastumisia on jo monessa maassa, kuinka monta kyseistä tapausta käsitellään muuna kuin tuulivoimasta johtuvana sairautena. Näitä vastaavia esimerkkejä on jo olemassa Suomessakin, – Peittoonkorven tilanne – varoittavana esimerkkinä koko valtakunnalle! – On nyt tutkittava asiantuntijoiden toimesta, se on tosiasia joka on pystytetty tiedossa olevista ongelmista välittämättä.  Valitettavasti Kiuru on ollut valtiovallan edustajana päätöstä tekemässä ja on ilman muuta vastuussa tapahtuneelle rikokselle ihmisyyttä vastaan. (Kiuru oli valtuuston puh.joht. Porissa kun rakennuslupa annettiin)

Peittoonkorpi on paikka jossa asia on kaikkien nähtävissä. Ei tämä enää hyssyttelystä parane.

Rikokselle pitää löytyä sopiva rangaistus, poliittisen uran jatkaminen on mahdottomuus.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu